Виж
количката

0

Безплатна диагностика на стъпало - Запиши се!


Дата: 15 Сеп 2016

Имате парене и болка в краката при ходене? Плоскостъпие, паднал свод или неудобни обувки са ви създали проблем. Или вашето детенце има проблем с ходилата?


Лоял Трейд и Аптеки  Ремедиум ще решат вашия проблем напълно безплатно

 

Запишете се за безплатна диагностика на стъпалото на телефон: 0878 141 123


Датите за диагностика са:
23.11-Ремедиум 8 - град София, ПК: 1142, ул. Граф Игнатиев №40
24.11-Ремедиум11 - град София, ПК: 1700, ул. 8-ми Декември, срещу студентска поликлиника

Карта на аптеките - вижте тук.

Повече за програмата:

 

Програмата "My Ped" е разработена от световния лидер в производството на продукти за грижа за краката Pedag Internеcional - Германия. Тя включва изследване на ходилото с помощта на уред, наречен плантограф. От тази година Лоял Трейд разполага с последния модел плантограф в областта, PEDAG Easy Step. Този стенд работи на база разпределение на тежестта върху ходилото. Той е снабден със сензори, които улавят разликите в натоварването на зоните на ходилото и дава дигитална картина на състоянието им. Тази картина може да се изпрати на емайл на пациента и той да следи развитието на проблема си, както и да я покаже на лекуващия си лекар ортопед.

Обърнете внимание на вашите и обувките на дете ви, ако по тях има деформации, ако стъпвате на криво, ако имате болки в областта на ходилата, глезените, колената или таза, вероятността да имате проблем с краката е много голям. Възползвайте се от възможността да разберете, какъв е проблемът ви и какви варианти за решение има.

След диагностиката ще ви бъде изпратена снимката на e-mail и ще ви бъдат препоръчани подходящи стелки. Забравете за болката и неудобствата!