Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Hartmann MoliCare Mobile Абсорбиращи Памперс-гащи за Възрастни Размер L x14броя

Hartmann MoliCare Mobile Абсорбиращи Памперс-гащи за Възрастни Размер L x14броя
Код: 269899 
тегло: 0.150 кг
(20 глас/а)
Цена:18.29лв.
Уведоми при наличност

Hartmann MoliCare Mobile Size L от 14 броя представляват абсорбиращи памперс-гащи за възрастни с анатомична форма, подходящи за подвижни хора, страдащи от средно и тежко неконтролирано изпускане на урина, залежали пациенти или хора с деменция. Памперсите се състоят от 3-слойно абсорбиращо ядро с неутрализатор на миризмата. Страничните еластични ивици на продукта предпазват от изтичане на течност, а индикаторът от външната страна на памперс-гащите показва кога трябва да бъдат сменени. Материалът, от който са създадени памперсите за възрастни, е мек и дишащ, осигуряващ комфорт при употреба, с антимикробно действие. Продуктът притежава специален повърхностен слой с балансирани стойности на PH - около 5.5, който поддържа здрава кожа, особено при възрастни хора. Удобството при използване е гарантирано - могат да бъдат обличани и събличани като нормално бельо, без да се налага използване на лепенки или други закрепващи елементи. Съществува и неутрализатор на миризмата за избягване на неприятни миризми. Крилцата с анатомична форма предотвратяват изтичане. Памперсите са дерматологично тествани. Размер L - обиколка на талията 100 - 150 см.


Внимание:


Подходящи за хора със средна до тежка степен на незадържане,най-вече мобилни хора.

Състав на Hartmann MoliCare Mobile Абсорбиращи Памперс-гащи за Възрастни Размер L x14броя


- 3-слойно абсорбиращо ядро с неутрализатор на миризмата.
- Странинчи еластични ивици предпазващи от изтичане на течност.
- Индикатор от външната страна, който показва кога трябва да бъдат сменени.
- Мек дишащ материал, който осигурява комфорт при употреба, има антимикробно действие и създава благоприятна микросреда за кожата.
- Специален повърхностен слой с балансирани стойности на PH - около 5.5, който поддържа здрава кожа особено при възрастни хора.

Начин на употреба на Hartmann MoliCare Mobile Абсорбиращи Памперс-гащи за Възрастни Размер L x14броя


Удобство при използване - могат да бъдат обличани и събличани като нормално бельо, без да се налага използване на лепенки или други закрепващи елементи.

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann