Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Ентерол при остра инфекциозна диария при възрастни и деца 250 мг, x10 капсули

Код: 007360 
тегло: 0.030 кг
(25 глас/а)
-25%
Цена:7.49лв.
(9.99лв.)
Уведоми при наличност

Enterol представлява лекарствен продукт, който спомага за спирането на остра инфекциозна диария при възрастни и деца. Продуктът е ефикасен при профилактика и лечение на колит и диария, причинени от антибиотици, като допълнение към лечение с ванкомицин / метронидазол за предотвратяване на рецидив на заболявания, причинени от Clostridium difficile, профилактика на диария, вследствие на хранене със сонда и лечение на синдрома Colon irritable. Неговата мощна формула е базирана на полезни бактерии естествено срещащи се в стомашно-чревния тракт, а именно лечебните дрожди Sacharomyces boulardii (сахаромицети). В случай на вирусна или бактериална остра диария, Ентерол действа ефективно. Също така препаратът предотвратява диарии, които обикновено се придружават с антибиотичното лечение. Доказано е, че близо 30 % от пациентите страдат от диария по време на антибиотична терапия. Тъй като Sacharomyces boulardii са единствените пробиотични дрожди с естествена резистентност към антибиотици, Ентерол позволява продължите и завършите лечението си, без неприятните странични ефекти от диария. Ентерол минимизира ефектите от диария свързани с редица други условия като диария при пътуване и синдром на дразнимото черво.


Внимание:

 

Преди употреба прочетете листовката.
Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Състав на Ентерол при остра инфекциозна диария при възрастни и деца 250 мг, x10 капсули

 

> Активното вещество е: лиофилизиран Saccharomyces boulardii.
> Всяка капсула съдържа 250 mg лиофилизирани дрожди Saccharomyces boulardii.
> Другите съставки са: лактоза, магнезиев стеарат, желатин, титанов диоксид.

Начин на употреба на Ентерол при остра инфекциозна диария при възрастни и деца 250 мг, x10 капсули

 

> Винаги приемайте Ентерол точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

> Препоръчителна доза е 1 или 2 капсули на ден. Капсулите могат да се приемат с малко вода или да се отворят и съдържанието да се изсипе в подсладена безалкохолна напитка, върху храна.