Виж
количката

0

Oxibio Eye Drops / Оксибио Капки за Очи при синдром на сухото око 0.2% х10 мл - BIOshield

Oxibio Eye Drops / Оксибио Капки за Очи при синдром на сухото око 0.2% х10 мл - BIOshield
Код: 022905 
тегло: 0.020 кг
(12 глас/а)
Цена:14.59лв.
Уведоми при наличност

Описание на Oxibio Eye Drops / Оксибио Капки за Очи при синдром на сухото око 0.2% х10 мл - BIOshield


Oxibio Eye Drops са специални капки за очи, които имитират ефекта на естествените сълзи и са предназначени за хора, стрададащи от т.нар "сухи очи". Капките за очи Оксибио предсталяват стерилен разтвор, създаден единствено от естествени вещества, без консерванти и вредни съставки. Оксибио овлажнява и успокоява повърхността на окото и създава защитен филм, който предпазва очите от наранявания и от вредното влияние на свободните радикали и външни замърсители като цигарен дим, изкуствена светлина, вятър, горещина, слънце и други. Оксибио капки за очи са ефективни при Кератоконюнктивитис сика (синдром на Сьоринген), наранявания и операция на роговицита, при носене на контактни лещи, престой в неблагоприятна среда, продължителна работа на компютър, дълго шофиране и самолетни полети, както и при плуване в хлорирана вода.


Внимание:


Не използвайте продукта, ако пластмасовото пръстенче на капачката е увредено.
Не допирайте флакона до окото.
Избягвайте контакт между върха на флакона с ръцете или други повърхности, поради риск от замърсяване.
Не използвайте продукта заедно с други медикаменти за очи.
Не използвайте продукта при възпаление на очите.
Непосредствено след прилагането на продукта, зрителната острота може да бъде временно намалена, за това не трябва да шофирате и работите с машини, до като нормалното ви зрение не се възвърне.
Запишете върху флакона датата на първото отваряне.
180 дни след премахване на обезопасителния пръстен, флакона трябва да бъде изхвърлена с битовите отпадъци.
Съхранявайте при температури между 2ºС и 25ºС. Предпазвайте от замръзване.

 


Българската компания BIOshield произвежда добре изпитани функционални хранителни добавки и козметика с тясно дерматологично приложение. За да разгледате останалите предложения от БИОшилд, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Oxibio Eye Drops / Оксибио Капки за Очи при синдром на сухото око 0.2% х10 мл - BIOshield


0.20% натриев хиалуронат, натриев хлорид, натриев хидроген фосфат, натриев дихидрогенфосфат и пречистена вода.

Начин на употреба на Oxibio Eye Drops / Оксибио Капки за Очи при синдром на сухото око 0.2% х10 мл - BIOshield

 

Инструкции за употреба:

Откъснете пръстенчето на капачката преди първата употреба; След отваряне успокояващите капки MDS могат да бъдат използвани за период от 180 дни;

Отстранете капачката;

Притискайки от двете страни на бутилката, изстискайте една капка директно в окото или в контактната леща;

Поставете отново капачката след употреба;

180 дни след първото отваряне, бутилката трябва да изхвърлена с битовите отпадъци

Другите също купуват

Всичко от BioShield

Другите също купуват

Всичко от BioShield