Виж
количката

0

Alcon Tears Naturale II Капки за Очи x15мл

ТИЪРС НАТУРАЛ II КОЛИР 15МЛ
Код: 007799 
тегло: 0.030 кг
(24 глас/а)
Цена:10.75лв.
Уведоми при наличност

Alcon Tears Naturale II Lubricant Eye Drops от 15 мл са капки за очи от групата на лекарствените продукти, наречени изкуствени сълзи. Предназначени са за лица над 18 гоидни и се използват при сухи и изморени очи, както и за лечение и профилактика на оплаквания, свързани с парене и дразнене. Предназначени са също така и за временно облекчение на дискомфорта, причинен от леки очни възпаления или излагане на вятър или слънце, прах, пушек, климатични инсталации и продължителна работа с компютър.


Внимание:


He прилагайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки.
При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.
Ако почувствате главоболие, болка в окото, промени в зрението, дразнене в окото, продължително зачервяване, или ако състоянието се влошава или не се променя в продължение на повече от 3 дни, незабавно прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар.
Възможно е непосредствено след поставянето на капките  да се появи краткотрайно замъгляване на зрението. Вие трябва да изчакате докато зрението Ви се проясни и едва тогава да шофирате или да работите с машини.

 

 

Alcon е глобален лидер в грижата за очите с близо 70-годишен опит. За да разгледате останалите предложения от Алкон, моля кликнете тукВ случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Alcon Tears Naturale II Капки за Очи x15мл


Декстран 70 (Dextran 70) 1mg/ml, Хипромелоза (Hypromellose) 3mg/ml.

Начин на употреба на Alcon Tears Naturale II Капки за Очи x15мл


Възрастни над 18 години:
по 1-2 капки в конюнктивния сак на засегнатото око(очи) толкова пъти, колкото е необходимо през деня, за облекчаване на симптомите на сухота или дразнене в окото.

Другите също купуват

Всичко от Alcon