Виж
количката

0

Alcon Tears Naturale II Капки за oчи x15мл

ТИЪРС НАТУРАЛ II КОЛИР 15МЛ
Код: 007799 
тегло: 0.030 кг
(27 глас/а)
Цена:10.75лв.
Уведоми при наличност

Alcon Tears Naturale II Lubricant Eye Drops от 15 мл са капки за очи от групата на лекарствените продукти, наречени изкуствени сълзи. Предназначени са за лица над 18 гоидни и се използват при сухи и изморени очи, както и за лечение и профилактика на оплаквания, свързани с парене и дразнене. Предназначени са също така и за временно облекчение на дискомфорта, причинен от леки очни възпаления или излагане на вятър или слънце, прах, пушек, климатични инсталации и продължителна работа с компютър.


Внимание:


He прилагайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активните вещества или към някоя от останалите съставки.
При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.
Ако почувствате главоболие, болка в окото, промени в зрението, дразнене в окото, продължително зачервяване, или ако състоянието се влошава или не се променя в продължение на повече от 3 дни, незабавно прекратете употребата и се консултирайте с Вашия лекар.
Възможно е непосредствено след поставянето на капките  да се появи краткотрайно замъгляване на зрението. Вие трябва да изчакате докато зрението Ви се проясни и едва тогава да шофирате или да работите с машини.


Декстран 70 (Dextran 70) 1mg/ml, Хипромелоза (Hypromellose) 3mg/ml.


Възрастни над 18 години:
по 1-2 капки в конюнктивния сак на засегнатото око(очи) толкова пъти, колкото е необходимо през деня, за облекчаване на симптомите на сухота или дразнене в окото.

Другите също купуват

Всичко от Alcon