Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

(22 глас/а)

Вече повече от век Beiersdorf, компанията зад Eucerin, е синоним на революционни иновации във формулите за грижа за кожата. От самото начало, изследователската и развойна дейност в Eucerin върви ръка за ръка с дерматологичните изследвания. От появата си на пазара – преди повече от 100 години – Eucerin е една от марките, ползващи се с най-голямо доверие и е лидер на пазара на дермо-козметика. Препоръчва се от дерматолози и педиатри за здрава и красива кожа.

Продуктите на Eucerin защитават кожата от негативното влияние на околната среда и ви помагат да я запазите здрава и красива. Благодарение на работата с дерматолози и използването на съвременни технологии, Eucerin гарантира надеждни и високоефективни продуктови иновации съгласно най-високите дерматологични стандарти. Чрез избора си на активни съставки и изискванията си за клинични изследвания, Eucerin е синоним на отлично продуктово качество и на комбинация от ефективност и отлична поносимост от кожата.

Eucerin е марка за грижа за кожата, която предоставя холистичен подход в козметиката. Подкрепен от над 100 години изследователска дейност в Beiersdorf, Eucerin подчертава външната красота, вътрешната хармония и увереността. Като прави кожата видимо по-здрава и блестяща, Eucerin® е единствената марка, която е синоним на медицинска грижа за кожата с видими резултати.