Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Alcon Systane Balance Овлажняващи капки за очи x10мл

СИСТЕЙН БАЛАНС КОЛИР 10МЛ
Код: 261232 
тегло: 0.020 кг
(15 глас/а)
Цена:23.95лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Alcon Systane Balance Овлажняващи Капки за Очи от 10мл осигуряват дълготрайно облекчение на симптомите на сухо око като парене и дразнене. Медицинското изделие овлажнява очната повърхност, допълва и стабилизира липидния слой на слъзния филм и намалява прекомерното му изпаряване. Капките за очи съдържат пропилен гликол, хидроксипропил гуар, минерално масло, димиристойл фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитанов тристеарат, борна киселина, сорбитол, динатриев едетат, поликватерниум-1 0,001% - консервант. Systane Balance могат да се използват толкова често, колкото е ноебходимо през целия ден. Могат да се прилагат и за третиране на сухо око, свързано с използването на контактни лещи, като се накапват преди поставянето на контактните лещи и след тяхното отстраняване.


Внимание:


Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Ако почуствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението или зачервяване на окото, консултирайте се с лекар.

Състав на Alcon Systane Balance Овлажняващи Капки за Очи x10мл


Систейн Баланс е стерилен продукт на липидна основа, съдържащ: 
Пропилен гликол, хидроксипропил гуар, минерално масло, димиристойл фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитанов тристеарат, борна киселина, сорбитол, динатриев едетат, поликватерниум-1 0,001% - консервант.

Начин на употреба на Alcon Systane Balance Овлажняващи Капки за Очи x10мл


Овлажняващите капки за очи могат да се използват толкова често, колкото е необходимо през целия ден. Могат да се прилагат и за третиране на сухо око, свързано с използването на контактни лещи, като се накапват преди поставянето на контактните лещи и след тяхното отстраняване.
Поставете капки в окото и премигнете.
Систейн е медицинско изделие, предназначено за терапия на сухо око. Осигурява облекчение на паренето и дразненето в очите, причинени от сухота в окото.

Другите също купуват

Всичко от Alcon