Виж
количката

0

Alcon Systane Ultra UD Капки за Очи 30 флакона x0,7мл

Systane Lubricant Eye Drops 0.7ml x30 Vials / Систейн Капки за Очи УД 0,7мл х30 - Alcon
Код: 186641 
тегло: 0.050 кг
(16 глас/а)
Цена:23.95лв.
Уведоми при наличност

Alcon Systane Ultra UD Eye Drops овлажняват повърхността на вашите очи и осигуряват бързо и продължително облекчение на усещането за сухота в окото, дразнене, парене, щипане, усещане за чуждо тяло, причинени от различни фактори на околната среда, като: прах, дим, озон, UV-лъчи, суха топлина (напр. радиатор/сауна), климатик, вятър, козметика, или намалена честота на мигане поради продължително гледане на телевизия или концентрирана и продължителна работа с компютър. Овлажняващите капки капки за очи не съдържат консервант.
 

Внимание:


Да не се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Ако почуствате дискомфорт в окото, който не преминава, прекалено сълзене, промени в зрението или зачервяване на окото, консултирайте се с лекар.

 

 

Alcon е глобален лидер в грижата за очите с близо 70-годишен опит. За да разгледате останалите предложения от Алкон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Alcon Systane Ultra UD Капки за Очи 30 флакона x0,7мл


Систейн дози овлажняващи капки за очи са :

Едндозови опаковки без консервант е стерилен разтвор, съдържащ HYDROXYPROPYL GUAR (хидроксипропип гуар), polyethylene glycol 400 (полиетилен гпикол), propylene glycol (пропилен гликол), boric add (борна киселина), calcium chloride (калциев хпорвд); magnesium chloride (магнезиев хлорид), potassium chloride (калиев хлорид), sodium chloride (натриев хлорид) и zinc chloride (цинков хлорид).

Начин на употреба на Alcon Systane Ultra UD Капки за Очи 30 флакона x0,7мл


Систейн дози могат да се използва толкова често, колкото е необходимо през целия ден. Отвъртете капачката на еднодозовата опаковка - флаконче, поставете капки в окото и премигнеге. Изхвърлете флакончето веднага спед употреба.

Другите също купуват

Всичко от Alcon