Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Bonilash Eyelash Serum / Бонилаш Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл

Bonilash Eyelash Serum / Бонилаш Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл
Код: 025924 
тегло: 0.020 кг
(178 глас/а)
Цена:55.99лв.
Уведоми при наличност

Описание на Bonilash Eyelash Serum / Бонилаш Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл


Бонилаш е революционен продукт, създаден по специална технология, който стимулира растежа на миглите и им придава обем и плътност за звезден и изкусителен поглед! Bonilash хидратира, подхранва, сгъстява и защитава миглите, като същевременно с това ги предпазва от прекомерно падане. Бонилаш е перфектно средство за възстановяване на миглите след използване на екстеншъни или изкуствени мигли. Бонилаш съдържа иновативна съставка биматопрост, която повишава плътността и броя на миглите, увеличава дължината и стимулира растежа им. Активното вещество действа директно върху корените на миглите, като стимулира техния растеж, удължава живота им и предизвиква образуването на нови мигли, като също така спомага за запазването на естествения им наситен цвят. Бонилаш стимулира синтеза на кератиноцидите в корена, като така спомага за заздравяването, удебеляването и подобряването на вида на миглите. Съдържащата се урея спомага за поддържането на хидратацията на миглите и възръща тяхната жизненост. Биотинът от своя страна играе ключова роля в подхранването и възстановяването на косъма, а пантенолът действа успокояващо. Клиничните проучвания гарантиращ 25% по-дълги мигли само след 6 седмична употреба! След употреба миглите са по-дълги, по-подхранени и по-подчертани. Бонилаш е решението за естествени, красиви, дълги и плътни мигли! Бонилаш може да се използва и от хора, които носят контактни лещи, като преди това лещите трябва да се махнат от очите. Серумът за растеж на мигли Бонилаш е с лека и приятна текстура, което позволява лесно нанасяне и бързо попиване. Бонилаш е абсолючтно безопасен и може да се използва и върху перманентен грим или след боядисване на миглите с къна, както и след процедури за сгъстяване и угължаване на миглите и дори след химиотерапия (но не и по време на химиотерапия). Продуктът е тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол. Една опаковка Бонилаш от 3мл е достатъчна за употреба от 5-6 месеца.Повече информация за Bonilash, може да видите тук.
 


Внимание:


Не трябва да прилагате Бонилаш във вътрешността на окото, както и по линията на долните мигли.
При нанасяне избягвайте контакт с очната ябълка.
В случай на попадане на серума в очите, трябва да изплакнете хубаво с топла вода.
Не използвайте при свръхчувствителност (алергия) към някоя от съставките.
Не прилагайте върху раздразнена, зачервена или наранена кожа.
Консултирайте се с лекар, ако имате хронични възпаления на очите, преди да започнете да използвате този продукт.
Прекратете употребата на продукта, ако се появят дълготрайни раздразнения или зачервявания по клепача.
Ако симптомите не изчезнат след прекъсване на употребата на продукта, трябва да се обърнете към специалист.
Не използвайте продукта по време на бременност, кърмене или химиотерапия.

 

 

Състав на Bonilash Eyelash Serum / Бонилаш Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл


активни съставки: биматопрост, урея, пантенол, биотин

Начин на употреба на Bonilash Eyelash Serum / Бонилаш Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл


Нанася се по линията на горните мигли
Прилага се вечер, след отстраняване на грима. Серумът се полага при чисти и сухи клепачи, в основата на горните мигли, върху косъма, по протежение на клепача и на границата с него, като клепачът е затворен.