Виж
количката

0

Профертил при нарушена оплодителна способност х60 капсули

Профертил при нарушена оплодителна способност х60 капсули
Код: 106581 
тегло: 0.100 кг
(29 глас/а)
Цена:94.00лв.
Уведоми при наличност

Profertil е диетична храна за специални медицински цели, създадена специално за мъже, която повишава оплодителните способности, увеличавайки качеството, количеството и подвижността на сперматозоидите. Профертил капсули съдържат високоефективна комбинация от  L - карнитин, L - аргинин, глутатион, коензим Q 10, витамин Е, фолиева киселина, цинк и  селен, които засилват шансовете за оплождане. Диетичната храна е излючително подходяща за бездетни двойки с проблереми свързани с фертилитета,  които желаят да имат деца. Статистиката в последните години сочи, че всяка шеста до седма двойка има репродуктивни проблеми. Причината за това може да бъде както в жената, така и в мъжа. Приемът на профертил увеличава шансовете за зачеване, като повишава качеството на спермата. Според оценката на Световната здравна организация (СЗО), причините за безплодие в 40% от двойките са само от страна на жената, в 20% причината е и в двамата партньори и в останалите 40% - в мъжа. Проблемите с мъжкото безплодие обикновено са следствие от нарушения в сперматогенезата (физиологичен процес на формиране и съзряване на сперматозоидите), което за засегнатите мъже се изразява в намаляване на качеството и количеството на зрелите сперматозоиди. При проблеми свързани със сперматогенезата се наблюдава понижено количество, подвижност и качество на узрелите сперматозоиди в сравнение с нормалните стойности, необходими за успешно оплождане. В повечето случаи се касае за комбинация от трите фактора. За разлика от жените, при които има многообразни варианти за терапия, опциите при мъжете са силно ограничени и се изразяват в подобрението на единствения ключов фактор – качеството на спермата. Проучванията показват, че определени микроелементи могат да имат положителен ефект върху количеството, мобилността и формирането на сперматозоидите, като по този начин оплодителната способност при мъжете може да бъде повишена по нутриентно - физиологичен път. Сперматогенезата е комплексен и сложен биологичен процес, който продължава няколко седмици (обикновено около дванадесет). По време на този процес организмът се нуждае от разнообразни есенциални хранителни субстанции за подпомагане на различните стадии на развитие на сперматозоидите като витамини, витаминоподобни вещества, микроелементи, минерали и аминокиселини. Тези полезни вещества могат да осигурят оптимални условия за нормална и пълноценна сперматогенеза. Мъжете с нарушена оплодителна способност имат повишени нужди от тези специфични вещества. Балансираната комбинация от хранителни съставки при регулярен и целенасочен прием в достатъчни количества е в състояние да повлияе положително процеса на сперматогенеза. Уникалният патентован състав на PROfertil е в съответствие с последните научни изследвания. Профертил е иновативна диетична храна, която е специално създадена, за да подобрява качеството на спермата и да  увеличава оплодителните способности на мъже с  репрудоктивни проблеми. Неговата ефикасност е клинично доказана.
 

Внимание
 

Да се използва под лекарско наблюдение. 
Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема или да промените препоръчаните указания за употреба.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура не по-висока от 25 °C.
Срок на годност: 2 години.
Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Да не се използва след изтичане срока на годност.В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на профертил при нарушена оплодителна способност х60 капсули

 

     Една капсула съдържа:
Наименование компанента мг/капс Дневна доза
L - Карнитин 220            73
L - Аргинин 125  
Витамин Е 60            600*
L - глутатион 40            80
Цинк 20            133*
Коензим Q10 7,5            25
Фолиева киселина 0,4            200*
Селен 0,03            42
 
 

 

Характеристика на състава

Благодарение на специфичния си състав PROfertil е в състояние да подобри един или повече от показателите, характеризиращи качеството на спермата, при редовен прием, съгласно указанията за употреба. Тези критерии са: подвижност на сперматозоидите, брой в единица обем, обем на еякулата и степен на деформация на сперматозоидите (морфология).

Селен: допринася за нормалната сперматогенеза
Основен момент в репродуктивната способност на мъжа е физиологичната сперматогенеза (биологичен процес на формирането на сперматозоидите). Следователно нормалната сперматогенеза повишава вероятността за оплождане на яйцеклетката и съответно забременяване.

Цинк: допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство
Нормализирането на фертилността и способността за репродукция при мъжете са основни предпоставки за зачеването.

Фолат: допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина
Една от основните причини за ниско качество на спермата е повишеното ниво на хомоцистеина в мъжкия организъм. Хомоцистеинът е метаболитен продукт от разграждането на протеините. Натрупването на хомоцистеин може да доведе до нарушение в кръвоснабдяването на тестисите, което от своя страна - до намаляване на броя, както и на подвижноста на сперматозоидите.

Фолат: допринася за нормалния синтез на аминокиселини
Нормализирането на синтеза на аминокиселини е важна предпоставка за качеството на спермата. L-карнитин, например, се синтезира в организма от аминокиселините лизин и метионин, а глутатион - от цистеин, глицин и глутаминова киселина.

Витамин Е и селен: допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес
Терминът „свободни радикали“ се отнася за молекули, които имат един или повече несдвоени електрони и са високо реактивоспособни. Ако количеството им се повиши над определени нива се стига до оксидативен стрес, а оксидативният стрес от своя страна води до клетъчно увреждане. В семенната течност оксидативният стрес води до намаление в количеството и подвижността на сперматозоидите. Освен това оксидативният стрес може да доведе и до промени в ДНК на сперматозоидите (прекъсвания в ДНК веригата).

Как да приемате PROfertil
Капсули: Приемайте по 2 капсули дневно с достатъчно течност по време на или след хранене. За да се постигне оптимизиране на всяка отделна фаза от сперматогенезата, е необходимо да приемате капсулите в продължение на поне 3 месеца. Въпреки това, приемът на  PROfertil може и трябва да продължи до зачеване. За въпроси относно продължителността на приема и повече информация се консултирайте с Вашия лекар.

Vegi-Caps: материал за капсулата от растителен произход (целулоза). Не съдържа съставки от животински произход. Добра поносимост.

Опаковки:
PROfertil е наличен в опаковки от 60 капсули (за един месец) и 180 капсули (за три месеца)

Начин на употреба  на профертил при нарушена оплодителна способност х60 капсули

 

2 капсули на ден по време на хранене.
Продължителността на приемане на най-малко 3 месеца.