Виж
количката

0

KRKA Далерон Сироп за деца при висока температура х100 мл

KRKA Далерон Сироп за деца при висока температура х100 мл
Код: 023774 
тегло: 0.250 кг
(5 глас/а)
Цена:5.95лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

KRKA Daleron Syrup представлява сироп за деца, съдържащ парацетамол, който е предназначен за понижаване на повишена телесна температура при бактериални и вирусни инфекции, както и при реакции след ваксиниране. KRKA Далерон Сироп за деца облекчава болки, като главоболие и зъбобол, както и след наранявания, медицински или зъболекарски хирургични процедури.

 

Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Да не се използва след срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Да се пази от светлина. Да се съхранява под 25°С.
Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

 

 

Krka е една от водещите генерични фармацевтични компании в света с адрес на управление в Словения. За да разгледате останалите предложения от Крка, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на KRKA Далерон Сироп за деца при висока температура х100 мл:

 

Състав:
5 ml от пероралната суспензия (1 спринцовка за перорално приложение) съдържа 120 mg парацетамол (paracetamol).
Помощни вещества: сорбитол, глицерол, ксантанова смола, малтитол, микрокристална целулоза, кармелоза натрий, натриев бензоат, лимонена киселина, ананасов аромат, рибофлавин, пречистена вода.

Начин на употреба на KRKA Далерон Сироп за деца при висока температура х100 мл:

 

Възраст на детето Единична дозаПод 3 месеца* 1/3 от спринцовката (1,7 ml)4 - 11 месеца 2/3 от спринцовката (3,3 ml)1 - 2 години 1 спринцовка (5 ml)3 - 6 години 1,5 - 2 спринцовки (7,5 - 10 ml)7 - 10 години 2 - 3 спринцовки (10-15 ml)11 - 12 години 4 спринцовки (20 ml)* Използването при възраст под 3 месеца е изключение и се отнася само за случаите на следваксинационна пирексия (повишаване на температурата след ваксиниране).
Единичните дози могат да се дават в интервали най-малко 4-6 часа. Не се препоръчва даването на повече от 4 дози.

Другите също купуват

Всичко от Krka

Другите също купуват

Всичко от Krka