Виж
количката

0

Нурофен Сироп за юноши при висока температура и болка с вкус на портокал х100 мл

Код: 028962 
тегло: 0.155 кг
(20 глас/а)
-10%
Цена:7.52лв.
(8.35лв.)
Уведоми при наличност

Nurofen for Junior Orange представлява лекарствен продукт под формата на сироп, без лекарско предписание, предназначен за юноши между 6 и 12 години, съдържащ ибупрофен, с вкус на поркал, който понижава високата температута и облекчава леката до умерена болка. Ибупрофенът,  който е главната съставка в Нурофен Сироп за юноши, принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти, а основното му действие е да понижава температурата и да облекчава болката.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Кратката характеристика на продукта можете да намерите
тук.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Reckitt Benckiser Healthcare иновативни решения за здравословен живот и добра хигиена на дома. За да разгледате останалите предложения от Нурофен, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Нурофен Сироп за юноши при висока температура и болка с вкус на портокал х100 мл:

 

Всеки 1 ml перорална суспензия съдържа 40 mg ибупрофен.
Всеки 5 ml перорална суспензия съдържат 200 mg ибупрофен.
Всеки 2,5 ml перорална суспензия съдържат 100 mg ибупрофен.
Съдържанието на ибупрофен е еквивалентно на 4,0% w/v.
Другите съставки са: лимонена киселина монохидрат, натриев цитрат, натриев хлорид, захарин-натрий, полисорбат 80, домифен бромид, течен малтитол, глицерол, ксантанова гума, портокалова есенция (съдържа пшенично нишесте) и пречистена вода.

Начин на употреба на Нурофен Сироп за юноши при висока температура и болка с вкус на портокал х100 мл:

 

Винаги приемайте Нурофен за Юноши точно, както Ви е казал Вашия лекар.

Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Обичайната доза за болка и температура:

20-29 kg, 6-9 години 5 ml 3 пъти

30-40 kg, 10-12 години 7,5 ml (използвайте мерителнаталъжичка два пъти: 5 ml + 2,5 ml) 3 пъти

Отделните дози се приемат приблизително на всеки 6 до 8 часа.

Разклатете добре преди употреба.

Другите също купуват

Всичко от Нурофен

Другите също купуват

Всичко от Нурофен