Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Полинейл Лечебен лак за нокти против гъбички x3.3 мл

Код: 102555 
тегло: 0.050 кг
(145 глас/а)
-20%
Цена:28.12лв.
(35.15лв.)
Уведоми при наличност

Polinail е иновативен лечебен лак за нокти при лека до умерена гъбична инфекция по ноктите, чиято активна съставка циклопирокс предотвратява растежа на гъбички и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява. Продукта е разработен със специална патентована ONY-TEC(R) технология, благодарение на която активното вещество прониква в нокътя.

 

Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не използвайте изтичане на срока на годност, отбелязан върху картонената кутия и бутилката.
Съхранявайте бутилката в картонената кутия, за да се предпази от светлина.
Съхранявайте бутилката плътно затворена, за да се избегне изпаряване на съдържанието.
Да не се замразява.
Този продукт е запалим. Да се съхранява далеч от загряване и открит пламък.
След първо отваряне на бутилката: да се съхранява максимум 6 месеца.
При температура под 15 °С лечебният лак за нокти образува гел; възможно е да се образува светла утайка на дъното на бутилката или да се появят светли плаващи частици. При въртеливо разбъркваме на бутилката между двете ръце за около 1 минута, те се разтварят и разтворът отново се избистря. Това не влияе на качеството и ефикасността на продукта.
Преди употреба погледнете дъното на бутилката, за да се уверите, че разтворът е бистър.

 

 

Лидер в уелнес индустрията, еталон в областта на здравеопазването, Angelini е естественият избор за ежедневното благополучие. За да разгледате останалите предложения от Анджелини, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Полинейл лак за нокти против гъбички x3.3 мл.

 

> Активното вещество е циклопирокс. Един грам лечебен лак за нокти съдържа 80 mg циклопирокс.

> Другите съставки са: етилацетат, етанол (96%), цетостеарилов алкохол, хидроксипропилхитозан и пречистена вода.

Начин на употреба на Полинейл лак за нокти против гъбички x3.3 мл.

 

> Винаги прилагайте точно според инструкциите в листовката. Ако не сте сигурни в нещо, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.


> Прилага тънък слой върху инфектирания нокът / нокти. Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак за нокти се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5 mm от околната кожна повърхност. Нанесете също и под свободния ръб на нокътя. Оставете да изсъхне за около 30 секунди.


> Нокътят / ноктите не трябва да се мият най-малко 6 часа, поради което се препоръчва прилагането на Полинейл вечер преди лягане. След това време са позволени нормални хигиенни процедури.


> Не е необходимо използването на какъвто и да е разтвор или абразив (напр. пиличка) за премахването на Полинейл лечебен лак. Достатъчно е да измиете ноктите с вода. В случай на неволно измиване на Полинейл, той може да се нанесе отново. Препоръчва се редовно отстраняване на разрушената част на инфектирания нокът чез изрязване с ножица или еднопосочна пила.

 

> Лечението трябва да продължи до изчерпване на проблема, което означава докато нокътя/ ноктите се изчистят и отново порасне здрав нокът/нокти. Обикновено пълно излекуване на ноктите на ръцете се постига за около 6 месеца, а на ноктите на краката за около 9 до 12 месеца.

 

> Ако един нокът на ръцете или на краката е широко засегнат или са засегнати няколко нокти, може да се обсъди прилагането на допълнително лечение през устата. Моля консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.

Другите също купуват

Всичко от ALFA WASSERMAN