Виж
количката

0

Пробитор Нормацид при Стомашни Киселини 20мг x14 капсули

Пробитор Нормацид при Стомашни Киселини 20мг x14 капсули
Код: 029334 
тегло: 0.015 кг
(8 глас/а)
Цена:6.15лв.
Уведоми при наличност

Пробитор Нормацид на Sandoz се използва за краткосрочно лечение на симптомите на рефлукс (напр. чувство за парене в гърдите, връщане на киселините към хранопровода). Пробитор представлява лекарствен продукт, който принадлежи кьм групата лекарства, наречени „инхибитори на протонната помпа". Те действат като намаляват количеството киселина, образувано в стомаха Ви. Пълна информация за продукта може да откриете тук.

 

Внимание:

 

Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
Винаги използвайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт.
Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.
Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца.

 

 

Sandoz е световен лидер на пазара на генерични фармацевтични продукти, и в откриването на иновативни начини за производство на лекарства и хранителни добавки на достъпни цени и употребявани от повече от 90 процента от населението на света. За да разгледате останалите предложения от Сандоз, моля кликнете тук. Вижте всички пробиотици. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Пробитор Нормацид при Стомашни Киселини 20мг x14 капсули

 

Активното вещество е: омепразол (omeprazole).
Всяка твърда стомашно-устойчива капсула съдържа 20 mg омепразол.

Другите съставки са:
Съдържание на капсулата: Частично-заместена хидроксипропилцелулоза, микрокристална целулоза, безводна лактоза, повидон, полисорбат 80, талк, магнезиев оксид, съполимер на метакриловата киселина дисперсия тип С, триетил цитрат, магнезиев стеарат;
Обвивка на капсулата:
Капаче и тяло: желатин, титанов диоксид (Е171);
Печатарско мастило: шеллак, пропиленгликол, амониев хидроксид, железен оксид, черен (Е172) или шеллак, железен оксид, черен (Е172), пропиленгликол, концентриран амониев разтвор, калиев хидроксид.

Начин на употреба на Пробитор Нормацид при Стомашни Киселини 20мг x14 капсули

 

Винаги приемайте Пробитор Нормацид точно както е написано в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Обичайната доза е една капсула от 20 mg или две капсули от 10 mg веднъж дневно в продължение на 14 дни. Свържете се с Вашия лекар, ако симптомите Ви не изчезнат след този период.
Може да е необходимо да приемате капсулите за 2-3 последователни дни, за да получите подобрение на симптомите.

Препоръчително е да приемате капсулите сутрин.
Може да приемате капсулите по време на хранене или на гладно.
Поглъщайте капсулите цели, с половин чаша вода. Не дъвчете и не раздробявайте капсулите, тъй като те съдържат пелети, които са покрити така, че лекарството да не се повлияе от киселината в стомаха Ви. Важно е пелетите да не се повреждат.

Другите също купуват

Всичко от Sandoz