Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Aboca Colilen IBS За лечение на на синдрома на раздразненото черво x96 капсули

Код: 033157 
тегло: 0.030 кг
(177 глас/а)
-20%
Цена:39.80лв.
(49.75лв.)
Уведоми при наличност

Aboca Colilen IBS представлява иновативен продукт за лечение на синдрома на раздразненото черво, характеризиращ се с болка, подуване на корема и нарушена функция на червата. Синдрома на раздразненото черво е състояние, което се проявява с различна интензивност чрез множество симптоми, различни при всеки отделен човек. Едни от най-честите симптоми са болка, подуване, раздуване и дискомфорт, свързани или не с променен външен вид на изпражненията и нарушена функция на червата (запек, диария или редуване на двете състояния). Чрез защитния си механизъм Colilen IBS постепенно намалява чревните нарушения, като в зависимост от интензивността на симптомите се препоръчва продължаване на лечението от 2 до 6 седмици и да се повтори при евентуално повторна поява на първите симптоми. Colilen IBS капсули действа благодарение на патентования молекулен комплекс (IT № 102012902020829) ActiMucin, съставен от смоли, полизахариди и полифеноли. Чрез физико-механичното си действие ActiMucin взаимодейства с повърхността на чревната лигавица, като образува защитен филм, предпазващ лигавицата от контакт с дразнещите вещества.


Внимание:

Продуктът е показан за лица над 8-годишна възраст.
Противопоказен е по време на бременност и кърмене.
Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки.
Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място.
Да се държи на места, недостъпни за деца.

Състав на Aboca Colilen IBS За лечение на на синдрома на раздразненото черво x96 капсули

 

Функционални вещества: ActiMucin - патентован растителен молекулен комплекс (IT № 102012902020829) от смоли (от тамян), полизахариди (от Алое вера) и полифеноли (от лайка и маточина), титриран до смоли ≥ 18%. Съдържа още: кимион, микрокристална целулоза, етерично масло от резене. Капсула от полизахариди от растителен произход.

Начин на употреба на Aboca Colilen IBS За лечение на на синдрома на раздразненото черво x96 капсули

 

Препоръчва се приемане по 2 капсули три пъти дневно, далеч от храненията или преди тях. Colilen IBS може да се използва и в съчетание с други продукти за симптоматично лечение в острите фази на разстройството.

Другите също купуват

Всичко от Aboca