Виж
количката

0

Prestige Be Extreme Изрусяващ комплект за коса

Prestige Be Extreme Изрусяващ комплект за коса
Код: 035785 
тегло: 0.100 кг
(30 глас/а)
Цена:2.19лв.
Уведоми при наличност

Prestige Be Extreme 2XL Bleaching Kit for Hair e изрусяващ комплект за коса с усилена формула с двойна доза осветляващ прах - за по-светла коса с до 7 тона. Продуктът е подходящ за предварително осветляване или обезцветяване на косата, за постигане на максимален резултат и при използване на тонери BeExtreme. Изрусяващият комплекс достига максимален резултат още при първото използване.

 

Опаковката съдържа:

 

> Окислител 100 мл

> Осветляващ прах 2 Х 22 гр.

> Инструкция за употреба

> Защитни ръкавици

 

Внимание:

 

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.
Прочетете инструкцията преди употреба.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Prestige, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Prestige Be Extreme Изрусяващ комплект за коса

 

 

Начин на употреба на Prestige Be Extreme Изрусяващ комплект за коса

 

Поставете защитните ръкавици. Отворете флакона с окислителя и изсипете цялото съдържание в неметален съд за размесване. Добавете осветляващия прах в същия съд. Смесете с подходяща пластмасова или дървена бъркалка до образуване на еднородна смес. Прилага се върху неизми- та коса. Времето за въздействие може да се определи по таблицата по-долу. Използвайте сместа веднага и еднократно. Не трябва да се ползва при коси третирани с къна, както и след трайно къдрене или изправяне. Интервала между две приложения трябва да бъде минимум 20 дни. За постигане на максимален ефект на оцветяване с тонери BeExtreme косата трябва да бъде изрусена до много светло рус цвят. Ако косата Ви е тъмна и желаният много светло рус цвят не се получи от първия път, повторете процедурата след минимум 20 дни. Ако косата Ви е боядисана преди изрусяване, премахнете багрилата от косата с помощта на „Система за отстраняване на цвета от трайно боядисана коса DeCOLOR TIME”. 

Другите също купуват

Всичко от PRESTIGE