Виж
количката

0

Maiandra Lux Професионална Боя за Коса без парабен 8.1 Сетло пепеляво русо x100мл

МАЙАНДРА ЛУКС БОЯ ЗА КОСА 8.1 100МЛ
Код: 021248 
тегло: 0.200 кг
(8 глас/а)
Цена:13.45лв.
Уведоми при наличност

Професионалната боя за коса Maiandra Lux гарантира цялостно покриване на белите коси, защитавайки и подхранвайки косъма в дълбочина. Новата формула на боята комбинира оптимална защита на косъма, здравина и желан дълготраен цвят. Продуктът е с богато съдържание на арган и соеви протеини. Боядисването става удобно и лесно занимание. Боята Маяндра Лукс гарантира 100% покритие на белите коси, а дълготрайността на продукта е гарантирана от специфичния растителен комплекс, който удължава красотата на вашата коса.
 

Може да разгледате цялата гама от тонове, като натиснете тук.


Внимание:


Прочетете указанията за употреба преди нанасяне.
Носете ръкавици.
Не използвайте метални съдове и прибори.
Спазвайте указанията за съотношение.

 

 Професионалните бои за коса Maiandra комбинират оптимална защита на косъма, здравина и желан цвят. За да разгледате останалите предложения от Маяндра, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Maiandra Професионална Боя за Коса 8.1 Светло пепеляво русо x100мл

 

Боята за коса Maiandra е с богато съдържание на Арган и соеви протеини. Гарантира цялостно покриване на белите коси и прави цвета бляскав и наситен. Дълготрайността на боята е гарантирана от специфичния растителен комплекс, който удължава красотата на вашата коса.

Начин на употреба на Maiandra Професионална Боя за Коса 8.1 Светло пепеляво русо x100мл

 

 

Предпазни мерки:

-          носете ръкавици;

-          не използвайте метални съдове и прибори;

-          смесете добре двата продукта до пълното хомогенизиране;

-          спазвайте указанията за съотношение.
 

Нанасяне на боята:

Боята се нанася на суха, немита коса,с помощта на четка. Започва се от корените и се оставя да престои 35 мин. Нанасянето по дължината на косъма зависи от наситеността на цвета и състоянието на косата.

Не много измит цвят: нанесете по дължината 5 минути преди края.

Умерено измит цвят: нанесете по дължината 20 минути след началото и оставете 15 минути.

Измит цвят: нанесете по дължината в самото начало.
 

Особени случаи:

Първо оцветяване на естествена коса: започнете с нанасянето на боята по дължина на косъма. Оставете да действа 15 мин. и нанесете върху корените. Оставете да действа още 20 минути.
 

Измиване на боята:

Навлажнете главата и масажирайте. Изплакнете обилно с чиста вода. Фиксирайте цвета със защитен шампоан.

Другите също купуват

Всичко от Maiandra

Другите също купуват

Всичко от Maiandra