Виж
количката

0

Bayer Алка Зелцер при главоболие и мускулни болки х10 бр

Bayer Алка Зелцер при главоболие и мускулни болки х10 бр
Код: 002232 
тегло: 0.042 кг
(13 глас/а)
Цена:4.59лв.
Уведоми при наличност

Bayer Alka Seltzer представлява лекарствено средство, без предписание, за перорално приложение, с вкус на лимон, съдържащо ацетилсалицилова киселина, което има аналгетично, антипиретично и противовъзпалително действие и облекчава главоболие, болки в мускулите, гърба и др.

Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Bayer е немска международна компания с богат опит в областта на здравеопазването, земеделието и високотехнологичните полимерни материали. Като иновативна компания, Байер задава тенденциите в области с интензивна научно-изследователска дейност. Чрез продуктите и услугите, които предлага, Байер има за цел да донесе ползи на хората и да подобри качеството им на живот. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bayer Алка Зелцер при главоболие и мускулни болки х10 бр:

 

Една ефервесцентна таблетка съдържа 324 mg ацетилсалицилова киселина.
Други помощни вещества са: лимонена киселина, натриев бикарбонат, повидон 25, диметикон, калциев силикат, натриев докусат, натриев бензоат, захарин натрий, аромати. Съдържа 445 mg натрий.
Лекарствена форма и съдържание: Alka-Seltzer се предлага в опаковки, съдържащи 12 (N1) или 24 (N2) ефервесцентни таблетки.

Начин на употреба на Bayer Алка Зелцер при главоболие и мускулни болки х10 бр:

 

Разтворете две ефервесцентни таблетки в много вода. Да не се взема Alka-Seltzer на празен стомах.За пациенти с диета, бедна на натрий: 1 ефервесцентна таблетка съдържа 445 mg натрий.
Еднократната доза може да се приема на интервали от 4 до 8 часа, ако е необходимо, до максимум 3 дози дневно.
Да не се взема Alka-Seltzer по-дълго от 4 дни, без консултация с лекар или дентален лекар.

Другите също купуват

Всичко от Bayer

Другите също купуват

Всичко от Bayer