Виж
количката

0

Bayer Саридон при главоболие и висока температура х10 табетки

САРИДОН ТБ 10БР BAYER
Код: 002238 
тегло: 0.030 кг
(27 глас/а)
Цена:4.59лв.
Уведоми при наличност

Bayer Saridon представлява лекарствен продукт, съдържащ парацетамол, пропифеназон и кофеин, който облекчава болка и понижава високата температура. Bayer Саридон се използва и за лечение на главоболие, зъбобол, менструално неразположение (болки при месечен цикъл), ревматични болки, болки след оперативна намеса и повишена температура вследствие на настинка или грип.


Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.

Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Не използвайте след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.
 


Bayer е немска международна компания с богат опит в областта на здравеопазването, земеделието и високотехнологичните полимерни материали. Като иновативна компания, Байер задава тенденциите в области с интензивна научно-изследователска дейност. Чрез продуктите и услугите, които предлага, Байер има за цел да донесе ползи на хората и да подобри качеството им на живот. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bayer Саридон при главоболие и висока температура х10 табетки:

 

Активните съставки във всяка таблетка са:

250 mg парацетамол, 150 mg пропифеназон и 50 mg кофеин.

 

Начин на употреба на Bayer Саридон при главоболие и висока температура х10 табетки:

 

Единичната доза за възрастни е 1-2 таблетки; за юноши на възраст между 12-16 години тя е 1 таблетка. При нужда можете да приемате до три единични дози в рамките на 24 часа.
Приемайте таблетките с обилно количество вода или други течности.

Другите също купуват

Всичко от Bayer

Другите също купуват

Всичко от Bayer