Виж
количката

0

Doppelherz Aktiv Energy Tonic N / Допелхерц Актив Енерготоник Н х500мл + Подарък Чаша - Queisser Pharmа

ДОПЕЛХЕРЦ ТОНИК 500МЛ+ПОДАРЪК ЧАША QUEISSER PHARMA
Код: 104523 
тегло: 0.700 кг
(13 глас/а)
Цена:11.19лв.
Уведоми при наличност

Описание на Doppelherz Aktiv Energy Tonic N Допелхерц Актив Енерготоник Н + Подарък Чаша х500мл - Queisser Pharmа


Енерготоник N от Допелохерц е специално създаден лекарствен продукт без лекарско предписание, под формата на перорален разтвор, съдържащ богат комплекс от билки и енергийни източници, който служи за укрепване на сърцето и сърдечно-съдовата система, благоприятства нервната система и стимулира кръвообръщението. Енерготоник N е изключително подходящ при състояния на безпокойствостреснервно напрежение и безсъние. Съдържащите се билки в Енерготоник N глог, хмел и валериан укрепват сърцето и благоприятстват мозъка при нервно натоварване. Екстрактът от плодовете на глог подкрепя сърцето и кръвообръщението, валерианът успокоява нервното напрежение, а хмелът укрепва и успокоява нервите.


Внимание:


Преди да приемате Допелхерц Енерготоник N:
Не приемайте продукта:
> при свръхчувствителност към някоя от съставките.
> при бременност и кърмене.
> Продуктът съдържа 15 обемни % алкохол, което при спазване на дозировката с всеки прием организмът получава до 2,5 грама алкохол. Поради наличнието на алкохол, продуктът не трябва да се приема от хора, които страдат от епилепсия, алкохолна болест, мозъчни травми, заболявания на черния дроб, бременни жени и деца по 12г.
Важна информация за диабетици: 20мл от Енерготоник N отговаря на 0,36 хлебни единици (1 хлебна единица = 12 g въглехидрати), което следва да се има предвид при определяне въглехидратния баланс на диабетиците.
Употреба на други лекарства:
> Преди употреба на Енерготоник N, моля информирайте Вашият фармацевт или личен лекар, ако сте приемали други лекарства (включително и лекарства без лекарско предписание).
> Възможно е Енерготоник N да повлияе ефекта на други лекарства за лечение на сърдечно- съдови заболявания, например сърдечни гликозиди.
> Уведомете Вашия лекар или фармацевт за всички лекарства, които приемате, дори и тези, които не са по лекарско предписание.
Бременност и кърмене:
> Не се препоръчва за употреба от бременни и кърмещи жени, поради наличието на алкохол и поради факта, че няма достатъчно данни за ефекта на Енерготоник N при бременност и кърмене.
Шофиране и работа с машини:
> Поради наличието на алкохол, продуктът може да наруши възможността за бързи реакжии при шофиране или при работа с машини.
Важна информация за някои от съставките на Енерготоник N:
> продуктът съдържа глицерол, който е вреден при високи дози. При високи дози, глицерол може да причини диария, стомашен дискомфорт, главоболие.
Възможни нежелани реакции:
Енерготоник N, както всички други лекарства, може да предизвика нежелани реакции, вепреки, че не всеки ги получава.
В редки случаи може да се наблюдава леко до умерено изразено стомашно-чревно дразнене и реакции на свръхчувствителност.
Ако забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, или някоя от възможните нежелани реакции се задълбочи, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка или етикета на бутилката. Срокът на годност отговаряна последния ден от посочения месец.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Поради естествения произход на съставките са възможни промени във вкуса и външния вид на продукта, които не повлияват неговата ефикасност.
Лекарствените продукти не трябва да се изхвърлят в контейнер за домашни отпадъци или в канализацията. Моля, попитайте Вашия фармацевт как да унищожите нужните лекарства.

 DoppelHerz - силата на две сърца! Немски витамини за цялото семейство, синоним на качество и здравословен живот. За да разгледате останалите предложения от Допелхерц, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Doppelherz Aktiv Energy Tonic N / Допелхерц Актив Енерготоник Н х500мл + Подарък Чаша - Queisser Pharmа
 

Активни вещества Количество в 100 мл
Глог, тинктура от плодове /Crataegi fructus tinctura/ 0,60 ml
Валериан, тинктура от корени /Valerianae radix tinctura/ 0,16 ml
Хмел, тинктура от шишарки /Lupuli flores tinctura/ 0,16 ml
Рибофлавин /витамин B2/ 5,00 mg
Никотинамид 25,00 mg
Пиридоксин хидрохлорид /витамин В6/ 5,00 mg
Цианокобаламин /витамин В12/ 3,50 μg
Мед 1,20 g
Инвертна захар 7,36 g


Допълнителен състав: ванилин, карамел Е 150, ароматна тинктура, портокалова тинктура, пропиленгликол, глицерол 85%, пречистена вода, винен ликьор.

Начин на употреба на Doppelherz Aktiv Energy Tonic N / Допелхерц Актив Енерготоник Н х500мл + Подарък Чаша - Queisser Pharmа


Винаги приемайте Енерготоник N точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Обичайната доза е 20 ml (една супена лъжица)  Енерготоник N, 3-4 пъти дневно преди хранене и сън.

Ако сте приели повече от необходимата доза Енерготоник N
Приемът на по-високи дози Енерготоник N може да доведе, особено при деца, до алкохолно отравяне. Това е състояние опасно за живота, затова трябва незабавно да се потърси лекарска помощ.
Ако се изпие една цяла оригинална опаковка от 250 ml, в организма постъпват 31,25 g алкохол.

Ако сте пропуснали да приемете Енерготоник N
Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.
Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Другите също купуват

Всичко от Doppelherz

Другите също купуват

Всичко от Doppelherz