Виж
количката

0

Hartmann Veroval Бърз Домашен тест за Профилактика на Стомаха x1брой

Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use Stomach Prevention / Хартман Веровал Бърз Домашен тест за Профилактика на Стомаха x1брой
Код: 028068 
тегло: 0.030 кг
(9 глас/а)
Цена:22.75лв.
Уведоми при наличност

Страдате от оплаквания като: болки в стомаха, образуване на газове, нарушен апетит, отслабване, връщане на киселини, оригване. Вече можете да научите бързо и в домашни условия дали състоянието Ви се дължи на наличие на бактерията Helicobacter pylori, основен причинител на гастрит, язва и дори рак на стомаха. Helicobacter pylori е лесно прилепчива бактерия, която обикновено се намира в стомаха. Тя се среща при повече от 50 % от населението в световен мащаб и причинява хронично възпаление като уврежда лигавицата на стомаха. Бързият тест за профилактика на стомаха от Веровал е разработен за лична употреба в домашни условия, с цел прилагането на точността и сигурността на съвременната диагностика. Той се основава върху имунологичното откриване на антитела срещу бактерията Helicobacter Pylori в кръвта. Точността на теста, доказана чрез проучвания за оценка на ефективността, е над 96 %. Стомашната бактерия Helicobacter pylori е основният рисков фактор за развитието на възпаление на лигавицата на стомаха (гастрит) и на стомашни язви. Използвайки теста „Профилактика на стомаха“, можете напълно безопасно и веднага да научите дали имате Helocobacter pylori и дали трябва да предприемете допълнителни мерки. Всичко, от което се нуждаете, са капка кръв от върха на показалеца и 10 минути време. Необходимо условие е да прочетете изцяло ръководството за употреба.

 

Внимание:


Тестът е предназначен за приложение само извън тялото.
Не поглъщайте никоя от съставните части на теста.
Избягвайте контакта на кожата и очите с разредителя за проба.
Съхранявайте теста на място недостъпно за деца.
Не излагайте теста на пряка слънчева светлина или студ. Не замразявайте. Съхранявайте на сухо място между 10 °C и 27 °C.
Продуктът може да се използва само до отпечатаната дата на годност.
Ако не спазвате правилно и в детайли ръководството за употреба, може да се стигне до неверни резултати от теста.
Не използвайте теста, ако опаковката е повредена. Не използвайте повредени компоненти на теста.
В редки случаи могат да възникнат невярно отрицателни резултати.
Всички компоненти на теста са предназначени за употреба само за този тест. Не използвайте повторно теста след употреба!
Тестът трябва да бъде използван незабавно или в рамките на един час след отваряне на торбичката от фолио.

Лошо зрение, далтонизъм или недостатъчно осветление могат да повлияят върху правилното тълкуване на теста.
Всички компоненти на теста могат да бъдат изхвърлени в домакинските отпадъци.
 
Положителните тестови резултати могат да имат много безобидни причини – отрицателните не винаги означават, че не е налице проблем. Окончателната диагноза трябва да бъде поставена от лекар. Препоръчва се периодично повтаряне на теста за профилактика на стомаха и червата с цел да бъдат своевременно разпознати нововъзникващи рискове.
За информация и подробни инструкции, внимателно прочетете листовката преди употреба.

 


HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use Stomach Prevention / Хартман Веровал Бърз Домашен тест за Профилактика на Стомаха x1брой


Бърз тест за самостоятелно приложение.
Откриване на бактерията  Helicobacter pylori.
Необходимо време за получаване на резултат - 10мин.
96% точност.


Опаковката съдържа:
- Съд с разредител за проба
- Тампон с алкохол
- Автоматично средство за пробождане
- Стъклена капилярна тръбичка в предпазна опаковка 
- Касета за тест в торбичка от фолио
- Пипета
- Пластир

Начин на употреба на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use Stomach Prevention / Хартман Веровал Бърз Домашен тест за Профилактика на Стомаха x1брой

 

За информация и подробни инструкции за теста "Профилактика на стомаха", прочетете внимателно листовката.

 

▪ Преди отваряне оставете тестовия комплект минимум 2 часа на стайна температура

▪ Завъртете сивата капачка на автоматичното средство за пробождане докато се освободи

▪ Почистете върха на показалеца с приложения тампон с алкохол

▪ Притиснете автоматичното средство за пробождане плътно до върха на показалеца и натиснете механизма

▪ Изстискайте голяма капка кръв и я поемете със стъклената капилярна тръбичка, докато тя се напълни изцяло

▪ Поставете стъклената капилярна тръбичка в съда с разредител за проба

▪ Затворете плътно съда и разтръскайте няколко пъти докато кръвта се смеси с разтвора

▪ С приложената пипета вземете от сместа и капнете 3 капки в кръглото поле (S) на тест касетата

▪ След поставяне на сместа не местете тест касетата. Можете да отчетете резултата след точно 10 минути.

 

Отчитане на резултата:

Валидността на теста се доказва с наличие на червена линия в контролното поле (С) на тест касетата.

Положителен резултат (индикира за наличието на инфекция с бактерията) – налице е светло- или тъмночервена линия в тестовото поле (Т). Задължително се консултирайте с Вашия лекар за поставяне на окончателна диагноза и назначаване на лечение.

Отрицателен резултат (няма наличие на инфекция с бактерията) – няма  линия в тестовото поле (Т). Ако въпреки резултатът симптомите продължат, се консултирайте с Вашия лекар.

Невалиден резултат – няма линия в контролното поле (С) или има линия само в тестово поле (Т).

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann