Виж
количката

0

Боарон Арсеникум Албум 15 CH

АРСЕНИКУМ АЛБУМ 15CH BOIRON
Код: 013051 
тегло: 0.010 кг
(15 глас/а)
Цена:3.89лв.
Уведоми при наличност

Arsenicum Album представлява монопрепарат под формата на гранули, съдържащ безводен арсен, който е ефективен при лечение на заболявания на нервната система, при дерматологични, стоматологични и храносмилателни проблеми. Хомеопатичният лекарсвен продукт се препоръчва за кожни проблеми, като - екзема, изгаряния, псориазис, херпес или когато са налице ситни люспи. Арсеникум Албум е  подходящ и при дентални проблеми гингивити, афти, както и при съдови възпаления, некрози (локална смърт на група от клетки) във храносмилателния тракт, натравяния, колики, астма, при всички състояния съпроводени с температура, при остри гастроентерити и диарии.  Може да се използва като хомеопатично лечение на заболявания на нервната система, като тревожност, депресия, астения ( състояние на слабост, хронична умора и апатия) , придружена със загуба на тегло. Продуктът е подходящ за употреба от жени с вагинит, бяло течение, цистит.
 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Арсвеникум Албум 15 CH 

 

Арсенов анхидрид

Начин на употреба на Боарон Арсвеникум Албум 15 CH 

 

Арсеницум Албум се предписва по лекарско предписаниe.
Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема.
При артериопатия (артериит)
При варикозни язви - 2 х 5 гранули/ден, при оплаквания от парещи болки, в продължение на няколко месеца
При невралгия, която се облекчава при от топлина - х 5 гранули толкова често, колкото е необходимо
При херпес зостер - х 10 гранули/ден СТАФИЛОКОКИНУМ 15 СН, за 3 дни + х 5 гранули на всеки 2 часа АРСЕНИКУМ АЛБУМ 15 СН, когато болката се повлиява от топли апликации

Във всички тези състояния Арсеникум Албум се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron