Виж
количката

0

Боарон Каустикум 15 CH

КАУСТИКУМ 15CH
Код: 013162 
тегло: 0.010 кг
(7 глас/а)
Цена:3.75лв.
Уведоми при наличност

Causticum представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули,който се използва както за лечение на заболявания на нервната система, така и за облекчаване на болки в ставите. Каустикум съдържа  химическо съединение, получено от Самуел Ханеман и представлява ефективен хомеопатичен продукт, който осигурява неврологично и ревматологично лечение. Хомеопатичното лекарство се използва при заболявания на нервната система, като депресии, невралгия, световъртеж и главоболие. Намира приложение още за облекчаване на състояния свързани с дегенеративна ставна болест(остеоартрит), ревматоиден артрит, болки в пикочния меху, позиви за често уриниране, епилепсия, парализи  и парези. Каустум е подходящ и при загуба на глас, усещане за отслабналот, запек и ларингит.  Може да се употребява и при кожни заболявания, като екземи, лицеви брадавици,  сълзящи кожни лезии и сърбеж.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Каустикум 15 CH

 

Химическо съединение, получено от Ханеман чрез дестилация на смес от прясно гасена вар и калиев бисулфат

 

Начин на употреба на Боарон Каустикум 15 CH

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
При  птозис (спускане на горния клепач) - х 5 гранули/на всеки 2 часа
В случай на неврологични заболявания се препоръчва 5 гранули  Causticum 15 CH  два до четири пъти дневно.
В случай на сърбеж и екзема - 5 гранули 15 CH  три пъти на ден.
Във всички състояния
Каустикум се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron

Другите също купуват

Всичко от Boiron