Виж
количката

0

Боарон Каустикум 5 CH

КАУСТИКУМ 5CH S21L-19ST18H16
Код: 013163 
тегло: 0.010 кг
(6 глас/а)
Цена:3.89лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Causticum представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули,който се използва както за лечение на заболявания на нервната система, така и за облекчаване на болки в ставите. Каустикум съдържа  химическо съединение, получено от Самуел Ханеман и представлява ефективен хомеопатичен продукт, който осигурява неврологично и ревматологично лечение. Хомеопатичното лекарство се използва при заболявания на нервната система, като депресии, невралгия, световъртеж и главоболие. Намира приложение още за облекчаване на състояния свързани с дегенеративна ставна болест(остеоартрит), ревматоиден артрит, болки в пикочния меху, позиви за често уриниране, епилепсия, парализи  и парези. Каустум е подходящ и при загуба на глас, усещане за отслабналот, запек и ларингит.  Може да се употребява и при кожни заболявания, като екземи, лицеви брадавици,  сълзящи кожни лезии и сърбеж.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Каустикум 5 CH

 

Химическо съединение, получено от Ханеман чрез дестилация на смес от прясно гасена вар и калиев бисулфат

 

Начин на употреба на Боарон Каустикум 5 CH

 

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
Във всички състояния
Каустикум се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron