Виж
количката

0

Боарон Хиперикум Перфоратум 9CH

Боарон Хиперикум Перфоратум 9CH
Код: 013369 
тегло: 0.010 кг
(9 глас/а)
Цена:3.89лв.
Уведоми при наличност

Hypericum Perforatum представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който се използва при болки на нервните окончания, при различни травми и след хирургични интервенции. Хомеопатичният лекарствен продукт има болкоуспокояващ ефект. Той облекчава силните пронизващи болки от травми, убождане, разкъсване, порязване, изваждане на зъб или нокти. Хиперикум Перфоратум е подходящ за употреба след черепно-мозъчна травма, водеща до главоболие, световъртеж, безсъние или нарушения на паметта. Може да се употребява и след след ампутация на крайници. Продуктът се препоръчва при заболяване на някой от периферните нерви (невралгия), при болки в следствие на заболяване на седалищния нерв (ишиалгия), при болки в oпaшнa кocт (кокцигодиния ), при болки от херпес зостер или при студова парализа.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Хиперикум Перфоратум 9CH

 

Растителен - Жълт кантарион, сем. Звъникови.

Начин на употреба на Боарон Хиперикум Перфоратум 9CH

 

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
При главоболие след перидурална анестезия - 3 х 5 гранули/ден БРИОНИА АЛБА 9 СН + 3 х 5 гранули/ден ХИПЕРИКУМ ПЕРФОРАТУМ 9 СН, до изчезване на болките
При доброкачествен летен луцит - ХИПЕРИКУМ ПЕРФОРАТУМ 9 СН + МУРИАТИКУМ АЦИДУМ 9 СН, х 5 гранули от всяко на час, в продължение на седмица
При фотосенсибилизация - 4 х 5 гранули/ден, до изчезване на симптомите
Във всички състояния
Хиперикум Перфоратум се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron