Виж
количката

0

Боарон Ипека 5 CH

Боарон Ипека 5 CH
Код: 013120 
тегло: 0.010 кг
(8 глас/а)
Цена:3.89лв.
Уведоми при наличност

Ipeca представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който се използва в гастроентерологията при нарушенията на функциите на храносмилателната система, като гастроентерит, съпроводен с  диария, повръщане и коремна болка и спазми. Ипека се използва и при бронхит, придружен с остра кашлица или при астматични пристъпи, предизвикващи продължителна и слабопродуктивна кашлица (спастична) кашлица, която нерядко стига до повръщане. Продуктът може да се използва и за облекчаване на гинекологични проблеми, като дисфункционално маточно кървене.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Ипека 5 CH

 

Ипекакуана сем. Брошови

Начин на употреба на Боарон Ипека 5 CH

 

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема.
При повръщане, примесено с много слуз - х 5 гранули/час, до повлияване на състоянието. Приемите се разреждат в зависимост от наблюдаваното подобрение
При гадене, придружено от обилно слюноотделяне трябва да се вземат 5 гранули Ipeka 7 CH  колкото  пъти е необходимо или Ipeka 5 CH  на всели 2 часа до подобрение.
В случай на бронхиолит при бебета се препоръчва ипекакуана 5 или 7 CH  на всеки час за насърчаване на деконгестията на дихателните пътища и предотвратяване употребата на антибиотици.
По време на кризи от астма могат да се вземат 5 и 9 CH гранули от  ипекакуана на всеки 10 минути до настъпване на подобрение.
Във всички състояния Ипека се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron

Другите също купуват

Всичко от Boiron