Виж
количката

0

Боарон Платина 9 СН

ПЛАТИНА 9СН BOIRON
Код: 004426 
тегло: 0.010 кг
(9 глас/а)
Цена:3.99лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Platina 9 CH предствалява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който е подходящ за лечение на колики, запек, аменорея (липса на менструация), дисменорея (болезнената менструация), менорагия (обилна менструация), метрорагия (маточни кръвотечения), ендометриоза или от вагинизъм. Платина 9CH е изключително подходящ за употреба от жени, които са в тежко емоционално състояние - депресия, меланхолия или истерия. Хомеопатичния продукт се препоръчва при усещане на болки които се засилват и отслабват постепенно, при болки в лумбалната област при навеждане, при изтръпване на опашната кост когато сядате, при локализирано изтръпване и стягане на челото и слепоочията, при усещане за пристягане или при крампи. Платина 9 CH действа благоприятно върху нервната, половата и върху храносмилателна система.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Платина 9 СН

 

Минерален - Гъбеста платина, сиво-сребрист метал.

Начин на употреба на Боарон Платина 9 СН

 ДОЗОРОВКА
При лечение на аменорея се препоръчват по 3  гранули Platina 15 CH  по залез слънце. Това лечение е особенно подходящо когато гинекологичното заболяване е в резултат на психична травма.
В случай на запек може да се предписва Platina в  разреждане 5 CH 7 CH или 9  CH.Когато пациента има запек по време на пътуване  се препоръчва 5 гранули Platina 5 CH три пъти на ден.
При наличие на системен запек по време на пътуване  се използва Platina 7 CH - 3 гранули на всеки час.
При хроничен запек се вземат е гранули Platina 9 CH  всеки  ден.Невро хормонални фактори свързани с менструалния цикъл може да предизвикат поведенчески проблеми, които се лекуват с 5  гранули Platina 15 CH от 14 - ия ден  на менструалния цикъл.
В случай на повишена сексуална активност е целесъобразно да се вземат 3 гранули Platina 5 CH сутрин.

При ендометриоза - х 5 гранули Платина 9CH в момента на болките значително ги облекчава
При запек, по време на пътуване - 2 х 5 гранули/ден Платина 9 CH

Другите също купуват

Всичко от Boiron