Виж
количката

0

Боарон Рус Токсикодендрон 30CH

РУС ТОКСИКОДЕНДРОН 30CH
Код: 013275 
тегло: 0.010 кг
(15 глас/а)
Цена:3.99лв.
Уведоми при наличност

Rhus toxicodendron представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който се препоръчва за употреба при кожни и опорно-двигателени проблеми. Рус Токсикодендрон се препоръчва за употреба при болки в мукулите, натъртвания, скованост, заболявания на периферните нерви, фебрилитет (състояния с висока температура), сухота в устната кухина и фаринкса и др. Продуктът е подходящ и при кожни проблеми, като дерматит със зачервявания, акне, розацея, херпес, варицела. Хомеопатичният продукт може да се използва и при проблеми на опорно-двигателения апарат, като навяхвания, луксации (изкълчвания), мускулна умора, която при претоварване,  при мускулен или сухожилен ревматизъм (възпалителни ставни заболявания). Рус Токсикодендрон е подходящ и при ишиас - болка в кръста и по-надолу, която се дължи на възпален седалищен нерв.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Състав на Боарон Рус Токсикодендрон 30CH

 

Растителен - Отровен шмак, сем. Анакардиеви.

Начин на употреба на Боарон Рус Токсикодендрон 30CH

Предписва се  Rhus toxicodendron  в зависимост от подобието, по 5 гранули на всеки 2-3 часа, като приемите се разреждат съобразно подобрението.
При тежки инфекциозни патологии, които изискват лечение с антибиотици Рус токсикодендрон може да се окаже полезно и ефикасно спомагащо средство.
Възрастни и деца над 2-годишна възраст: разтварят 5 гранули под езика 3 пъти дневно.Спрете употребата и питайте лекар, ако симптомите продължават повече от 3 дни или да се влошават.
Ако сте бременна или кърмите, посъветвайте се с медицински специалист преди употреба.
Това разреждане на Рус токсикодендрон често се използва за хомеопатично лечение на херпес на устните. При навременно приемане - веднага след първите усещания за появяващ се херпес-предотвратява развието на херпес по устните, а когато приемът започва по-късно, след появата на мехучетата - ускорява оздравителния процес. Приемът на Рус токсикодендрон в случай на херпес лабиалис е няколко пъти (2-3 пъти,докато спрете да усещате боцкане) по 5 гранулипрез 15 минути. Действието на препарата може да бъде забелязано веднага - при внимателно наблщдение ще установите промяна в болката или усещането на мястото на херпеса. Поддържащо приемът продължава 3пъти по 5 гранули дневно за 5 дни. Когато имаме вече появил се херпес, приемът е 3 пъти дневно по 5 гранули. Освен моментното повлияване на херпеса - ускоряване на оздравителния процес, допълнителното влияние на приема на Рус токсикодендрондопринася за разреждане на появите на херпес .

Другите също купуват

Всичко от Boiron