Виж
количката

0

Боарон Сабина 5 CH

САБИНА 5CH
Код: 013283 
тегло: 0.010 кг
(9 глас/а)
Цена:3.89лв.
Уведоми при наличност

Sabina представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който е създаден специално за проблемни състояния свързани с женската полова система. Сабина се препоръчва при непрекъснато кръвотечение от гениталиите (менометрорагия) след елиминиране на евентуалните причините за възникване на състоянието, както и при болезнена менструация (дисменорея). Хомеопатичният продукт е подходящ и при сърбеж и кръвотечение в областта на ано-гениталната област, при остра менстуална болка в областта на пубиса и при маточни полили, които предизвикват кръвоизливи. Сабина е  ефективна при кожни проблеми, като акне, сърбеж и др.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. За да разгледате останалите предложения от Боарон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Начин на употреба на Боарон Сабина 5 CH

 

Растителен - Казашка хвойна, сем. Иглолистни.

Начин на употреба на Боарон Сабина 5 CH

За Перорално приложение.
В случай на гинекологични заболявания се използва Sabina 5 CH. За да се спре кървене от маката трябва да се вземат 3 гранули 3 пъти дневно между храненията. В случай на спонтанен аборт се взема   една доза Sabina 4 CH  на всеки 10 минути докато кървенето спре.За лечиние на акне се използва Sabina 5 CH -  3  гранули 2 - 3 пъти на ден.Хронични кожни заболявания се лекува с разреждане 15  CH по предписание на лекар.

Другите също купуват

Всичко от Boiron