Виж
количката

0

Боарон Сангвинария Канаденсис 15CH

Боарон Сангвинария Канадензис 15CH
Код: 004949 
тегло: 0.010 кг
(13 глас/а)
Цена:3.99лв.
Уведоми при наличност

Sanguinaria Canadensis представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който действа благоприятно върху сърдечно-съдовата, дихателната и храносмилателната система. Сангвинария се употребява при състояния свързани с парене в областта на ностната и фарингеалната лигавица, при сухи, парещи или охлузени лигавици, при шум в ушите, парещи длани и стъпала, кръгово зачервяване на бузите, кръвотечението от носа (епистаксис), розацея по скулите. Хомеопатичният продукт се препоръчва още и при дихателни и стомашно-чревни проблеми, при свръхчувствителност към миризми, мигрена, сенна хрема, трахеит, бронхит и бронхо-пневмопатия от вирусен произход. Сангвария е подходящ при проблеми с храносмилателна система, като възпалителни заболявания на хранопровода (езофагит) и парене в стомаха с кисел рефлукс (връщане на стомашното съдържимо). Може да се употребява при метеоризъм (газове в червата), диария и други. Сангвинария Канаденсис е решение при проблеми свързани с опорно-двигателния апарат, като периартритис хумеро-скапуларис вдясно и при ревматични болки или невралгия(заболяване на периферните нерви) в десния делтоиден мускул. Продуктът е подходящ за жени в менопауза и за хора с  високо кръвно налягане (хипертония)

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

 


Bоiron - най-голямата компания, предлагаща хомеопатични лекарствени продукти. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боарон Сангвинария Канаденсис 15CH

 

Растителен - Канадска сангвинария, сем. Макови.

Начин на употреба на Боарон Сангвинария Канаденсис 15CH

 

Като обезболяващо средство се използва Sanquinaria 9 CH и  5 CH  -  един до четири пъти на ден  в зависимост от интензивността на болката. При мигрена по 3   гранули Sanbquinaria 4 CH  на всеки 5 минути.  5 гранули  Sanquinaia 9 CH   или 15 CH   веднъж или 2 пъти на ден за менорагия. 2 гранули 9 CH  за смучене сутрин и вечер  преди лягане срещу симптомите на менопауза. За лечение на ринофарингит и шум в ушите се препоръчва 3 гранули Sanquinariq 5 CH  3 пъти на ден. За облекчаване на сърбеж в ушите се дава 5  гранули Sanquinaria 7 CH. Дозата се повтаря след 2 - 3 часа ако има нужда. В случай на акне и розацея се препоръчва 3 гранули 9 CH  сутрин, обед и вечер.

Другите също купуват

Всичко от Boiron

Другите също купуват

Всичко от Boiron