Виж
количката

0

Боарон Сангвинария Канаденсис 9CH

Боарон Сангвинария Канаденсис 9CH
Код: 013287 
тегло: 0.010 кг
(30 глас/а)
Цена:3.99лв.
Уведоми при наличност

Sanguinaria Canadensis представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който действа благоприятно върху сърдечно-съдовата, дихателната и храносмилателната система. Сангвинария се употребява при състояния свързани с парене в областта на ностната и фарингеалната лигавица, при сухи, парещи или охлузени лигавици, при шум в ушите, парещи длани и стъпала, кръгово зачервяване на бузите, кръвотечението от носа (епистаксис), розацея по скулите. Хомеопатичният продукт се препоръчва още и при дихателни и стомашно-чревни проблеми, при свръхчувствителност към миризми, мигрена, сенна хрема, трахеит, бронхит и бронхо-пневмопатия от вирусен произход. Сангвария е подходящ при проблеми с храносмилателна система, като възпалителни заболявания на хранопровода (езофагит) и парене в стомаха с кисел рефлукс (връщане на стомашното съдържимо). Може да се употребява при метеоризъм (газове в червата), диария и други. Сангвинария Канаденсис е решение при проблеми свързани с опорно-двигателния апарат, като периартритис хумеро-скапуларис вдясно и при ревматични болки или невралгия(заболяване на периферните нерви) в десния делтоиден мускул. Продуктът е подходящ за жени в менопауза и за хора с  високо кръвно налягане (хипертония)

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Състав на Боарон Сангвинария Канаденсис 9CH

 

Растителен - Канадска сангвинария, сем. Макови.

Начин на употреба на Боарон Сангвинария Канаденсис 9CH

Като обезболяващо средство се използва Sanquinaria 9 CH и  5 CH  -  един до четири пъти на ден  в зависимост от интензивността на болката. При мигрена по 3   гранули Sanbquinaria 4 CH  на всеки 5 минути.  5 гранули  Sanquinaia 9 CH   или 15 CH   веднъж или 2 пъти на ден за менорагия. 2 гранули 9 CH  за смучене сутрин и вечер  преди лягане срещу симптомите на менопауза. За лечение на ринофарингит и шум в ушите се препоръчва 3 гранули Sanquinariq 5 CH  3 пъти на ден. За облекчаване на сърбеж в ушите се дава 5  гранули Sanquinaria 7 CH. Дозата се повтаря след 2 - 3 часа ако има нужда. В случай на акне и розацея се препоръчва 3 гранули 9 CH  сутрин, обед и вечер.
При акне розацея - по 5 гранули/ден Sanquinaria 9 CH
При главоболие (вазомоторно), прудружено с усещане за парене по бузите и ушите - 5 гранули/час при нужда
При мигрена, придружена със зачервяване на лицето - х 5 гранули Sanquinaria 9 CH при поява на симптоми, толкова често, колкото е необходимо

Другите също купуват

Всичко от Boiron