Виж
количката

0

Боарон Туя Окциденталис 15 CH

ТУЯ ОЦИДЕНТАЛИС 15CH
Код: 013332 
тегло: 0.010 кг
(25 глас/а)
Цена:3.99лв.
Уведоми при наличност

Thuya Occidentalis представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който се използва за лечение на проблеми свързани със синусите, ушите, носа и гърлото.  Продуктът се препоръчва в случай на астма, синузит, ушни инфекци, възпалени сливици и бронхит. Туя Окциденталис се прилага в дерматологията в случаи на обриви, целулит, брадавици. Подходящ е и при гинекологични заболявания с неприятно течение, гонорея, цистит, абсцеси , хипертрофия на пикочния мехур и  на простатата, горещи вълни и инфекции на пикочните пътища. При храносмилателни проблеми, болки в ставите и неврологични заболявания.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Състав на Боарон Туя Окциденталис 15 CH

 

Растителен - Западна туя, дърво на живота, сем. Кипарисови.

Начин на употреба на Боарон Туя Окциденталис 15 CH

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
Прилагането на тинктура от Thuja Occidentalis може да  е  ефективно лечение на кожни обриви като пустули, папули и везикули.На  целулита   се противодейства ефективно   с  приложение   на 2 гранули на Thuya Occidentalis 5 CH 3 пъти на ден.
При ваксинация - 10 гранули в деня на поставяне на ваксината
При хиперхидроза (обилно изпотяване) под мишниците, съпроводена с лоша миризма - х 5 гранули/ден, в продължение на месец. При нужда курса на прием може да се повтори
Хроничен синузит, инфекции на ушите, възпаление на сливиците и назофарингит се третират  с   5 гранули от Thuja Occidentalis 15 CH  един път на ден.  Лечението може да се извършва в продължение на 3 месеца  с   възможност за удължаване, коео  трябва да бъде обосновано с лекарско мнение  / една  седмична доза от Thuja Occidentalis 30 CH в продължение на 3 месеца, за да се излекува астма, която се влошава със студено  време   и повтарящи се или хронични бронхити./
За борба с неврологични реакции настъпили в резултат на лекарствено лечение, спазвайте следните доза: Вземете първата 1 доза от Thuja 9 CH на първия ден, след това 15 CH на втория ден и на  третия ден 30 CH и   накрая CH 30 в размер на една доза на две седмици или седмично; Лечениео   продължава, докато реакциите спрат. Неврологични проблеми, причинени от лекарство или в резултат на ваксинацията се третират  с   5 гранули от   Thuja   Occidentalis 15 CH веднъж на ден в продължение на 3 месеца. Единична дневна доза от  Thuja  Occidentalis 7 или 15 CH е показана при лицева невралгия. Лечението трябва да продължи до пълното изчезване на болката.
Във всички състояния Туя Окциденталис се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron