Виж
количката

0

Боарон Туя Окциденталис 9 CH

ТУЯ ОЦИДЕНТАЛИС 9CH
Код: 013335 
тегло: 0.010 кг
(15 глас/а)
Цена:3.99лв.
Уведоми при наличност

Thuya Occidentalis представлява хомеопатичен лекарствен продукт под формата на гранули, който се използва за лечение на проблеми свързани със синусите, ушите, носа и гърлото.  Продуктът се препоръчва в случай на астма, синузит, ушни инфекци, възпалени сливици и бронхит. Туя Окциденталис се прилага в дерматологията в случаи на обриви, целулит, брадавици. Подходящ е и при гинекологични заболявания с неприятно течение, гонорея, цистит, абсцеси , хипертрофия на пикочния мехур и  на простатата, горещи вълни и инфекции на пикочните пътища. При храносмилателни проблеми, болки в ставите и неврологични заболявания.

 

Внимание:

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. 
Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Състав на Боарон Туя Окциденталис 9 CH

 

Растителен - Западна туя, дърво на живота, сем. Кипарисови.

Начин на употреба на Боарон Туя Окциденталис 9 CH

Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата.
Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием.
Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне.
При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка.
Наднормено увеличаване на теглото по време на бременност - х 5 гранули/ден, до края на бременността
За борба с неврологични реакции настъпили в резултат на лекарствено лечение, спазвайте следните доза: Вземете първата 1 доза от Thuja 9 CH на първия ден, след това 15 CH на втория ден и на  третия ден 30 CH и накрая CH 30 в размер на една доза на две седмици или седмично. Лечението   продължава, докато реакциите спрат.
Гласните полипи се третират  постепенно  за  една седмица. По време на първите 3 дни, вземете една доза от Thuja Occidentalis 5 CH дневно. След това се препоръчва да се продължи с 1 доза от Thuja Occidentalis 7 CH на ден в продължение на следващите 3 дни. Последният ден  на   лечението  се  взема  една доза от Thuja Occidentalis 9 CH. Следва да се уточни, че това изискване е свързано с използването на Arnica 9 CH от първия  до седмия  ден.
Лечението на слухови нарушения изисква Thuya Occidentalis 9 CH. Важно е да се придържа стриктно към изискванията на хомеопат, който го  извършва .
Във всички състояния Туя Окциденталис се предписва в зависимост от принципа на подобие в средни и високи разреждания (средни – 9СН, високи – 15 (30)СН) по 5 гранули 1 – 2 пъти на ден)

Другите също купуват

Всичко от Boiron