Виж
количката

0

BIOshield Биозин Кидс Сироп за зеца за имунитет х100 мл

Код: 266882 
тегло: 0.120 кг
(254 глас/а)
-15%
Цена:19.08лв.
(22.45лв.)
Уведоми при наличност

Biozin Kids е специална хранителна добавка за деца, под формата на вкусен сироп, която повишава имунитета и защитните сили на детския организъм и го предпазва от болести, благодарение на мощното действие на комплекса от коластра, витамин Д3, Цинк и Инозитол. Биозин Кидс допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата, повишава устойчивостта на организма към вирусни инфекции и спомага за правилното функциоиране на имунната система. Коластрата е първият източник на хранителни вещества преди млякото, която съдържа всички 5 имуноглобулини, като всеки от тях е със собствена уникална структура и отговаря за специфични функции в организма. Всеки един от тях може да обезвреди или унищожи специфичен агент. Коластрата изобилства от полезни биоактивни вещества, като витамините А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, C, Е, минералите Хром, Цинк, Натрий, Желязо, Фосфор, Калций, Калий, така необходими на организма за правилното развитие и функциониране на имунната система. Коластрата допринася за здравето на почти всички системи в човешкия организъм - имунна система, опорно-двигателна система, стомашно-чревен тракт, мускулна система. Витамин Д3 укрепва имунната система, подобрява състоянието на зъбите и структурата на костите, съдейства нормалното функциониране на мускулите и повишава общото здраве на организма. Витамин Д3 стимулира усвояването на калций от костите и подобрява абсорбацията на калций в тънките черва и увеличава калциевата реабсорбция през бъбреците. Витамин Д3 е изключително важен през периода на растежа, тъй като спомага за изграждането на правилна структура на костите и минерализация на зъбите. Витамин Д3 има способността да активира специални анти-микробни протеини, които подкрепят клетките в борбата с вирусите. Цинкът е един от най-важните минерали за човешкия организъм, тъй като участва в почти всички метаболитни процеси. Цинкът стимулира метаболизма, подсилва имунната система, освен това допринася за правилния синтез на ДНК, имуноглобулините и увеличава производството на белите кръчни телца, които се борят с инфекцията. Инозитолът е витамин от група B (Витамин B8) съдейства транспорта на хранителни вещества през клетъчните мембрани, от което подобрява метаболизма и взема участие в редица жизненоважни функции на клетките в човешкото тяло. Инозитолът подкрепя черния дроб, сърдечно-съдовата система, кръвоносната система, нервната система. Биозин Кидс е предназначен за деца от всички възрасти (0+ години) и е със страхотен вкус на ягода.

 

Внимание:


При проявена свръхчувствителност към някоя от съставките, прекратете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина при температура под 25 градуса Целзий.
Не използвайте продукта след изтичане срока на годност.
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.


1 доза от 5 мл. Биозин Кидс съдържа:
Коластра 200 мг;
Витамин ДЗ 400 МЕ;
Цинк (цинков глюконат) 2,5 мг;
Инозитол 20 мг.

Приемат се по 5 мл. (една доза) дневно, преди хранене. Няма ограничения за продължителността на приема. За повече информация се обърнете към Вашия лекар!


1. РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!
2. Поставете дозиращата спринцовка в адаптора на шишето.
3. Обърнете шишето надолу и изтеглете с дозиращата спринцовка 5 мл.

Другите също купуват

Всичко от BioShield

Другите също купуват

Всичко от BioShield