Виж
количката

0

Имунопауър x40 таблетки

ИМУНОПАУЪР ТБ 40БР EVITAL
Код: 016964 
тегло: 0.040 кг
(8 глас/а)
Цена:21.15лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Immunopower на Evital от 40 таблетки представлява уникална комбинация от натурални екстракти от ехинацея и облепиха, представляващи мощни имуностимуланти, цитрусови биофлавоноиди, микроелементи и витамини, отразяващи се изключително благоприятно върху клетките на имунната система. Продуктът стимулира цялостно организма и по този начин той се защитава от вредните вируси и бактерии. Имунопауър подпомага общите метаболитни процеси на човешкия организъм и го подготвя за адекватен отговор по време на рисковия зимен период и периодите на стресово натоварване.

 

Внимание


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 

 

Активни съставки:

Ехинацея – повишава активността на имунните клетки, които унищожават вредните микроорганизми – причинители на инфекции. Намалява риска от силни вирусни атаки, предизвикващи настинка и грип. Съкращава оздравителния процес.

Облепиха (Hyppophae rhamnoides) – силен антиоксидант. Стимулира имунната система. Има благоприятно действие срещу възпалителните процеси. Намалява риска от появата на злокачествени тумори. Помага при стрес.

Цитрусови биофлавоноиди – подпомагат фагоцитната функция на клетките, състояща се в прочистване на тъканите от патогени и увредени клетки. Притежават силно изразени противовъзпалителни качества и цитозащитен ефект най-вече на равнището на черния дроб.

Витамини A и D, цинк и желязо – подпомагат имунната система.

Витамин E и манган – подпомагат клетъчната защита срещу оксидативен стрес.

 

По 2 таблетки на ден. Продуктът съдържа йод и трябва да се използва с внимание при пациенти със заболявания на щитовидната жлеза.