Виж
количката

0

Acerbine Ointment / Ацербин маз за лечение на повърхностни и дълбоки рани х30 грама - Montavit

Код: 186782 
тегло: 0.040 кг
(11 глас/а)
-12%
Цена:8.32лв.
(9.45лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Acerbine Ointment / Ацербин маз за лечение на повърхностни и дълбоки рани х30 грама - Montavit


Acerbine Ointment е лекарствен продукт под формата на маз със заздравяващ ефект и се прилага за лечение на повърхностни и дълбоки наранявания по кожата като рани и изгаряния. Ацербин Маз съдържа активни съставки ябълчна киселина, салицилова киселина и бензоена киселина, на които се дължи благотворното влияние на продукта. Ацербин Маз оказва антисептично действие (дезинфекцира раната), подпомага заздравяването на наранената зона, спомага отстраняването на мъртвите клетки и тъкани от повърхността на раната, стимулира производството на нова здрава тъкан и намалява болката и дискомфорта. Ацербин маз е с ниско съдържание на мазнини и се нанася лесно. Ацербин маз е лекарство за външно приложение, прилага се директно върху раната и при необходимост може да се покрие със стерилна превръзка.
Показания на Ацербин маз:
за лечение на повърхностни и дълбоки кожни наранявания:
> изгаряния;
> попарвания /заливане с гореща вода/;
> слънчево изгаряне;
> рани и драскотини;
> сълзящи рани;
> рани по открити телесни повърхности (например лицето) и окосмените части на тялото.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Кратката характеристика на продукта можете да намерите
тук.
Винаги прилагайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Montavit - лекарства, с които да се почувствате отново здрави. За да разгледате останалите предложения от Монтавит, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Acerbine Ointment / Ацербин маз за лечение на повърхностни и дълбоки рани х30 грама - Montavit

 

Активните съставки са DL-ябълчна киселина, салицилова киселина и бензоена киселина. 1 д съдържа: 4.5 мг dl-ябълчна киселина.
Другите съставки са: пропилен гликол, пропилен гликол мо-номалат, метил-4-хидроксибензиат, пропил-4-хидроксибен-зоат, ксалифин 15, бензилов алкохол и пречистена вода.

Начин на употреба на Acerbine Ointment / Ацербин маз за лечение на повърхностни и дълбоки рани х30 грама - Montavit

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АЦЕРБИН МАЗ?
Бебета, деца и възрастни Нанасяте Ацербин маз върху раната или увредената кожа няколко пъти дневно.
Времето на употреба зависи от това колко бързо заздравява раната Ви. Ако това изисква дълго време трябва да отидете на лекар за да проверите лечението.
 
АКО СТЕ ПРИЛОЖИЛИ ПОВЕЧЕ АЦЕРБИН МАЗ ОТКОЛКОТО Е ТРЯБВАЛО
Няма съобщения за предозиране с Ацербин маз. Ако прекалено много Ацербин маз се прилага върху големи площи продължително време, може да се появят леки признаци на интоксикация, особено при деца, поради навлизане на салицилова киселина 8 тялото. Признаците са гадене, повръщане, замайване, главоболие, шум в ушите, изпотяване и обърканост.Те се избягват чрез намаляване на дозата.Салициловата киселина във високи дози може да предизвика малки кръвоизливи и да увеличи времето на кървене.
 
АКО ЗАБРАВИТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АЦЕРБИН МАЗ
Продължавайте да прилагане обичайното количество от продукта, без да увеличавате дозата.
 
АКО ПРЕКРАТИТЕ УПОТРЕБАТА НА АЦЕРБИН МАЗ
Ако имате допълнителни въпроси за този продукт , попитайте Вашия лекар или фармацевт.ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ Подобно на всички лекарства Ацербин маз може да предизвика нежелани реакции, Въпреки че те не се появяват при всеки. Ако някоя от тези нежелани реакции стане сериозна или ако забележите нежелани реакции, неописани в тази листовка, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт. След прилагане на Ацербин маз, често може да се изпита временно усещане за топлина, след което пациентът забелязва бързо и продължително облекчаване на болката. В редки случаи върху здравата тъкан непосредствено около третираните рани може да се получи леко зачервяване .
Много рядко може да се появи неизвестна преди това алергична реакция на свръхчувствителност /контактно сенсибилизиране/ към салицилова киселина. Метил-4-хидроксибензоат и пропил-4-хидроксибензоат може да предизвикат реакции на свръхчувствителност, включително късни реакции.

Другите също купуват

Всичко от Montavit

Другите също купуват

Всичко от Montavit