Виж
количката

0

Acerbine Spray / Ацербин Спрей дермален разтвор при рани х80 мл - Montavit

Код: 254267 
тегло: 0.090 кг
(20 глас/а)
-10%
Цена:10.70лв.
(11.89лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Acerbine Spray / Ацербин Спрей дермален разтвор при рани х80 мл - Montavit


Acerbine Spray е лекарствен продукт, който представлява дермален разтвор със заздравяващ ефект и се прилага за лечение на повърхностни наранявания по кожата като рани и изгаряния. Ацербин Спрей съдържа активни съставки ябълчна киселина, салицилова киселина и бензоена киселина, на които се дължи благотворното влияние на продукта. Ацербин Спрей оказва антисептично действие (дезинфекцира раната), подпомага заздравяването на наранената зона, спомага отстраняването на мъртвите клетки и тъкани от повърхността на раната, стимулира производството на нова здрава тъкан и намалява болката и дискомфорта. Ацербин е лесен за употреба (под формата на дермален спрей) и е подходящ за цялото семейство (бебета, деца и възрастни). 

Показания на Ацербин Спрей:
за лечение на повърхностни кожни наранявания:
> изгаряния
> попарвания /заливане с гореща вода/
> слънчево изгаряне
> рани и драскотини


Внимание:


Преди употреба прочетете листовката на продукта и спазвайте указанията.
Не използвайте продукта при алергия (свръхчувствителност) към някоя от съставките
Обърнете специално внимание при употребата.
> Когато имате язва, декубитус или се подготвяте за кожна трансплантация, Вие трябва да се посъветвате с лекар.
> Ацербин дермален разтвор не се препоръчва при новородени бебета.
> Ако Вие имате нарушена бъбречна функция, не трябва да прилагате Ацербин върху голяма площ и за дълги периоди.
Ацербин не трябва да влиза в контакт с лигавиците, особено на очите и устата, измивайте ръцете си след употреба.
Ако симптомите не се повлияят, ако имате необясними симптоми или ако продуктът не оказва очаквания ефект, трябва да се посъветвате с Вашия лекар.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Montavit - лекарства, с които да се почувствате отново здрави. За да разгледате останалите предложения от Монтавит, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Acerbine Spray / Ацербин Спрей дермален разтвор при рани х80 мл - Montavit


Активните вещества са: 
DL – ябълчна киселина, бензоена киселина и салицилова киселина. 100 g съдържат: 1,3779 g DL – ябълчна киселина, 0,154 g бензоена киселина и 0,041 g салицилова киселина.
Другите съставки са пропиленгликол, пропиленгликол мономалат и пречистена вода.

 

Начин на употреба на Acerbine Spray / Ацербин Спрей дермален разтвор при рани х80 мл - Montavit

 

Ацербин дермален разтвор се напръсква върху раната или раната се покрива със стерилна превръзка, напоена с Ацербин.
Бебета, деца и възрастни: нанасяйте Ацербин дермален разтвор върху раната, увредената кожа или превръзката два или повече пъти дневно.
Когато започне образуването на коричка върху раната, едно прилагане дневно е достатъчно.
Времето на употреба зависи от това, колко бързо заздравява раната Ви.
Ако това изисква дълго време, Вие трябва да отидете на лекар, за да проверите правилността на лечението.


Нежелани реакции:

Както всички лекарства, Ацербин може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане  сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка реакции, моля уведомете вашия лекар. Често след прилагане на Ацербин се получава преходно усещане за топлина или болка, след което пациентът чувства бързо и продължително облекчение на болката. В редки случаи може да се получи леко зачервяване и обрив върху здравата тъкан, непосредствено около третираните рани.Много рядко може да се появи неизвестна преди това алергична реакция на свръхчувствителност към салициловата киселина.

Другите също купуват

Всичко от Montavit

Другите също купуват

Всичко от Montavit