Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Urgo Filmogel Ургодермил х3.25 мл

Urgo Urgodermyl Filmogel Insect Bites / Урго Ургодермил Филмогел след ухапване от насекоми х3.25 мл
Код: 184849 
тегло: 0.025 кг
(16 глас/а)
Цена:9.29лв.
Уведоми при наличност

Описание на Urgo Urgodermyl Filmogel Insect Bites / Урго Ургодермил Филмогел след ухапване от насекоми х3.25 мл


Urgo Urgodermyl Filmogel Insect Bites е специално създаден филмогел, който представлява течен пластир, предназначен за употреба и първа помощ в случаите след ухапване от различни видове насекоми, като комари, мухи, паяци, кърлежи, оси, пчели, мравки и други. Ургодермил се прилага директно върху нараненото място, като образува специален защитен филм и предпазва ухапеното място от замърсяване, допълнително раздразнение, влошаване и инфектиране. Ургодермил ефективно малаява неприятните усещания като сърбеж, болка и дразнене и стимулира възстановителните процеси и заздравяването на наранената зона. Ургодермил е водоустойчив и не се отлепва при контакт с вода. Продуктът е подходящ за употреба от цялото семейство - при възрастни и деца над 1 година.


Внимание:

 

Продуктът не трябва да се използва при деца под 1 годишна възраст.
Да не се прилага върху инфектирани рани, изгаряния или дълбоки и/или кървящи рани.
Да не се драска образуваният вече филм, тъй като той ще изчезне от само себе си.
Продуктът е лесно запалим.
Избягвайте контакт с очите.
Продуктът дразни очите.
Съхранявайте далеч от деца.
Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Нитроцелулоза в изопропилов алкохол, етилацетат, етанол, рициново масло, масло от житни зародиши (с естествено високо съдържание на Витамин Е), хидроксипропилцелулоза, глициретинова киселина.

Внимателно отстранете жилото, ако е останало в кожата.Преди нанасяне на Ургодермил почистете, дезинфектирайте, изплакнете и подсушете ухапаното място със стерилна марля.Нанесете филмогела върху ухапаното място като използвате шпатулата на капачката, така че да се покрие равномерно (мястото може да изтръпне за кратко след прилагането).Оставете филмогела да изсъхне за няколко секунди.Подновявайте и нанасяйте толкова често, колкото е необходимо (обикновено 2 до 3 пъти дневно).Не е необходимо да отстранявате останалия филм преди отново да нанесете разтвора. Ако искате да отстраните филма има две възможности: да издърпате краищата на филма или отново да накапете върху засъхналия филм капка от разтвора и след това веднага да избършете със суха марля.Затворете внимателно след употреба.

Другите също купуват

Всичко от Urgo