Виж
количката

0

Симпатил при безсъние и тревожност x40 филмирани таблетки

Код: 234894 
тегло: 0.030 кг
(27 глас/а)
-20%
Цена:5.32лв.
(6.65лв.)
Уведоми при наличност

Symppathyl представлява лекарствен продукт с успкояващо действие, което овладява пулса и премахва тревожността и свързаните с нея вегетативни нарушения. Симпатил  се използва за симптоматично лечение на повишена нервна възбуда при възрастни, също така при леки нарушения на съня, при нарушения дължащи се на повишена сърдечна възбудимост при възрастни със здраво сърце. Приемът на симпатил подобрява съня, а това също допринася за балансиране на психиката и емоциите.

 

Внимание:

 

Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Преди употреба прочетете внимателно листовката.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

Innothera - 100 години отдаденост в грижата за здравето. За да разгледате останалите предложения от Инотера, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Симпатил при безсъние и тревожност x40 филмирани таблетки

 

> Активните вещества са - екстракт от калифорнийски мак, екстракт от цветчета на глог и магнезиев оксид.

> Всяка обвита таблетка съдържа: Калифорнийска ешхолция, сух екстракт от лист и цвят (Eschscholzii californici folium cum flore extrctum siccum) - 20 mg; Глог, сух екстракт от лист и цвят (Crataegi folium cum flore extractum siccium) - 75 mg; Магнезиев оксид (Magnesium oxide) - 124,35 mg, отговарящ на 75 mg магнезий.

> Другите съставки са: микрокристална целулоза, кроскарамелоза натрий, микронизирана стеаринова киселина, гел лак, поливинилпиролидон, ацетилирани моноглицериди, хидроксипропилметилцепулоза, титатнов диоксид, макрогол 6000, индигокармин, азорубин, жълт железен оксид,

Начин на употреба на Симпатил при безсъние и тревожност x40 филмирани таблетки

 

> Симпатил се прилага само при възрастни. Ако няма предписано друго, по 2 таблетки сутрин и 2 таблетки вечер, приемани преди хранене с чаша вода. Спазвайте предписаното от Вашия лекар по време на целия период на лечение.
> Продължителност на лечението - Да не се приема продължително време без лекарски съвет. 
> Ако сте приели повече от необходимата доза Симпатил. В случай на масивно предозиране има риск от синдром на анурия (липса или изключително оскъдно уриниране). В този случай, незабавно се свържете с Вашия лекар или с най-близкото звено за спешна помощ. Покажете опаковката или останалите таблетки. Тази информация е необходима на лекаря, за да знае какво сте приели.
> Ако сте пропуснали да приемете Симпатил: Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Другите също купуват

Всичко от Innothera