Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Sanofi Магне В6 Лека Нощ при безсъние и трудно заспиване х30 капсули

Код: 027231 
тегло: 0.030 кг
(49 глас/а)
-20%
Цена:9.75лв.
(12.19лв.)
Уведоми при наличност

Magne B6 Good Night представлява специално създадена хранителна добавка от Sanofi, съдържаща ефективен комплекс от Магнезий и Витамин B6, в комбинация с натурални екстракти от Маточина и Хмел, които допринасят за бързо и лесно заспиване, качествен и продължителен сън и бодрост и отпочиналост на сутринта. Магне Б6 Лека Нощ успокоява мозъка и съзнанието, подпомага дейността на нервната система и благоприятства при състояния на нервност, напрежение, стрес и психическа и физическа умора. Магне Б6 Лека Нощ спомага за поддържането на добро психическо и емоционално състояние, намалява времето за заспиване и спомага за пълноценен сън през цялата нощ, без среднощни събуждания. Съдържащият се Магнезий в Магне Б6 е под формата на Магнезиев Цитрат, който се усвоява по-добре и ипо-лесно от органзима. Магнезият повишава тонуса и енергията, намалява стреса и допринася за нормалната функция на нервите и мускулите, включително и най-важния мускул - сърцето. Витамин B6 подкрепя множество органи и системи в организма, включително сърдечно-съдовата, храносмилателната, имунната, мускулната и нервната система. Витамин Б6 допринася за правилното развитие и функциониране на мозъка и отговаря за производството на "хормона на щастието" серотонин и хормона норепинефрин. Също така витамин Б6 играе ключова роля в създаването на "хормона на съня" мелатонин и отговаря за регулацията на биологичния часовник. Екстрактът от хмел действа релаксиращо и отпускащо и влияе благоприятно върху умственото и психическото състояние. Хмелът облекчава организма при нервна превъзбуда, безпокойство, нервност. Екстрактът от маточина подкрепя нервната система, успокоява мозъка, подобрява настроението и спомага за здрав и спокоен сън. Маточината има благоприятно действие при състояния на стрес, безсъние, неврози, ускорен пулс и мигрена.
 


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Консултирайте се с лекар преди употреба от бременни и кърмещи жени.
Може да се наблюдава нарушение в способността за шофиране и работа с машини. Не трябва приемате продуктът преди да шофирате и да работите с машини.
В случай, че безсънието продължи повече от 3 седмици, трябва да се консултирате с Вашият лекар или друг специалист.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Съхранявайте далеч от деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

Състав на Sanofi Магне В6 Лека Нощ при безсъние и трудно заспиване х30 капсули


Магнезиев цитрат -50мг

Витамин В6 - 0,7мг

Маточина екстракт - 40мг

Хмел екстракт - 45мг

Начин на употреба на Sanofi Магне В6 Лека Нощ при безсъние и трудно заспиване х30 капсули


По 2 капсули преди лягане.

Другите също купуват

Всичко от Sanofi Consumer Healthcare