Виж
количката

0

Мелуна Сгъваема силиконова дезинфекцираща чаша

Мелуна Сгъваема силиконова дезинфекцираща чаша
Код: 028128 
тегло: 0.050 кг
(7 глас/а)
Цена:11.89лв.
Уведоми при наличност

Сгъваемата силиконова чашка на MeLuna представлява изключително практичен продукт, изработен от силикон който помага за поддържането на чистотата на менструалната чашка от Мелуна. Продуктът е изключително компактен и удобен за употреба - просто напълвате дезинфекциращата чашка с вода и поставяте менструалната чашка в нея. След това слагате дезинфекциращата чашка в микровълновата фурна и загрявате до завиране на водата, след което се засичат 3-5 минути. Не затваряйте плътно капака, а само го притворете, за да може да излиза парата. Дезинфекциращата чашка от Мелуна е добър помощник за ефективното почистване на менструалната чашка.


Внимание

Да не се стерилизира с дразнещи разтвори или разтвори с повърхностно активни вещества.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да не се нагрява над 40°С.

 

 

MeLuna - немска компания, произвеждаща продукти за дамска хигиена. За да видите и останалите предложения от Мелуна, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Съдържание на Мелуна Сгъваема силиконова дезинфекцираща чаша

 

1 брой силиконова чашка за дезинфекция със следните размери:

Сгъната: 80/20 мм

Разгъната: 80/80 мм

Обем: 225 ml

Начин на употреба на Мелуна Сгъваема силиконова дезинфекцираща чаша с 

 

Напълва се с вода и менструалната чаша се поставя в нея. Дезинфекциращата чаша се поставя в микровълнова печка. Загрява се до завиране на водата и се засичат 3-4 минути. Капакът на чашата трябва да бъде само притворен, за да може да излиза парата.

Другите също купуват

Всичко от ME LUNA