Виж
количката

0

Мелуна Силиконова дезинфекцираща чаша с капак

Ме Луна Дезифектираща Чаша
Код: 028127 
тегло: 0.050 кг
(7 глас/а)
Цена:9.89лв.
Уведоми при наличност

Дезинфекциращата чашка на DeLuna е създадена специално за употреба в микровълнова фурна, тя помага за поддържането на чистотата на менструалната чашка от Делуна и е напълно безопасна за употреба. Чашката е изработена от полипропиле, което я прави подходяща за употреба в микровълнова печка. При дезинфекцията на чашката може да се използват таблетки, за още по-добро почистване. Продуктът е с капак, за да излиза парата при поставянето й в микровълнова фурна. Използвайки дезинфекциращата чаша, Вие осигурявате ефективното почистване на менструланата чашка на Делуна.


Внимание

Да не се стерилизира с дразнещи разтвори или разтвори с повърхностно активни вещества.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да не се нагрява над 40°С.

 

 

MeLuna - немска компания, произвеждаща продукти за дамска хигиена. За да видите и останалите предложения от Мелуна, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Съдържание на Мелуна Силиконова дезинфекцираща чаша с капак

 

1 брой Силиконова дезинфекцираща чаша с капак

Начин на употреба на Мелуна Силиконова дезинфекцираща чаша с капак

 

Поставете менструалната чашка Me Luna в пластмасовата чаша и я напълнете с вода. Затворете капачето. Поставете в микровълновата за около 3-5 мин. на ниска степен на загряване и след това внимателно я извадете.

Другите също купуват

Всичко от ME LUNA

Другите също купуват

Всичко от ME LUNA