Виж
количката

0

Розалгин Дамски душ за интимна хигиена x500 мл

РОЗАЛГИН ИРИГАТОР 500МЛ
Код: 005537 
тегло: 0.050 кг
(4 глас/а)
Цена:8.79лв.
Уведоми при наличност

Розалгин иригатор представлява дамски душ, предназначен за интимна хигиена при интимен дискомфорт, придружен от болка, сърбеж, парене. Продукта е безопасен и е изобратен от гъвкава и гладка пластмаса. Дамският душ може да се използва многократно.

 

Внимание:

 

Преди да използвате продукта се запознайте с инструкциите за употреба.
Нито една част на дамския душ не може да се мие в машина.
Да не се стерилизира.
Да не се нагрява над 40 °С.
Да не се използват корозивни дезинфекциращи препарати.
Да не се използват дразнещи разтвори или разтвори с повърхностно активни вещества (миещи препарати).
Дамският душ е само за индивидуална употреба.
Жени, които не са започнали сексуален живот, не трябва да използват дамски душ, поради опасност от увреждане на химена.
Вагиналната промивка следва да се извършва в съответствие с препоръките на лекаря.

 

 

Лидер в уелнес индустрията, еталон в областта на здравеопазването, Angelini е естественият избор за ежедневното благополучие. За да разгледате останалите предложения от Анджелини, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Начин на употреба на Розалгин Дамски душ за интимна хигиена x500 мл.

 

> Етапи на промивката:

 

1. Подготовка - Използвайте преварена вода с телесна температура, за да приготвите течността за промивката. Напълнете бутилката с 500 мл разтвор за промивка. Завийте накрайника на дамския душ върху бутилката.

 

2. Поставяне - Винаги, когато е възможно, промивките трябва да се правят в легнало положение, за предпочитане в празна вана или в стоящо положение, например над мивка. Във всички случаи промивките трябва да се правят в безопасна и стабилна позиция, например с използване на нехлъзгаща се постелка. Промивка може да се направи и в седнало положение върху биде или тоалетна чиния. Внимателно поставете накрайника на дамския душ във вагината, възможно най-дълбоко.

 

3. Промиване - Бутилката се държи с две ръце, палците са поставени върху капачката до накрайника на дамския душ. Стиснете бутилката, за да изтече течността.

 

4. След промивката - Внимателно извадете накрайника на дамския душ от вагината, като държите бутилката стисната, за да не засмуче обратно вагинална течност.

 

5. Почистване - Развийте накрайника от бутилката. Измийте и двете части с топла вода (до 40°С) и оставете да изсъхнат.

Другите също купуват

Всичко от Angelini