Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Биосел Колаген BioCell Collagen с Хиалуронова киселина 500мг x60 капсули

Код: 025486 
тегло: 0.070 кг
(617 глас/а)
-20%
Цена:25.45лв.
(31.81лв.)
Уведоми при наличност

BioCell Collagen от 60 капсули на BioHealth GmbH е натурален продукт, който се препоръчва за подобряване състоянието на ставите и кожата. Той представлява биологично-активен продукт и спомага за нормалното функциониране и подвижността на ставите, като същевременно с това поддържа свежия и сияен вид на кожата. Хранителната добавка защитава ефективно съединителната тъкан и по-конкретно ставите и кожата. Био Сел Колаген комбинира хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. За производството на този изключително иновативен продукт е използвана специална патентована технология BioCell Collagen™, която осигурява висока бионаличност и бърза абсорбция в тялото. Те гарантират за високата ефикасност на продукта. В над 20 клинични проучвания има доказателства за безопасността и ефективността на Биосел колаген в грижата за здрави стави и кожа. Предлага се в удобна опаковка от 60 капсули.

Внимание:


Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца.

 

Състав на Биосел Колаген с Хиалуронова киселина 500мг x60 капсули
 

 

Съдържание: В 2 капсули:  
Биоклетъчен Колаген II ™ 1000 mg  
В който се съдържат:    
Хидролизиран колаген тип II 600 mg  
Хондроитин сулфат 200 mg  
Хиалуронова киселина 100 mg  

Други съставки: Целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Начин на употреба на Биосел Колаген с Хиалуронова киселина 500мг x60 капсули
 

 

Препоръчителната доза е по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.