Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

GNC Glucosamine за здрави стави и хрущяли 1000 мг x90 каплети

ГЛЮКОЗАМИН КАПЛ 1000МГ 90БР GNC 261212
Код: 030807 
тегло: 0.200 кг
(25 глас/а)
Цена:38.95лв.
Уведоми при наличност

GNC Glucosamine 1000 mg представлява хранителна добавка, специално създадена да се грижи за здравето на ставите и мускулите, като предпазва от износване на ставите и облекчава болките и възпаленията, свързани с остеоартрит. Глюкозаминът е естествена съставка на съединителната тъкан,той благоприятства функцията на ставите, както и тяхната подвижност. Глюкозаминът стимулира производството на колаген и подобрява функциите на ставите и мускулите. Хондроитинът е една от най-важните градивни единици на съединителната тъкан. Хондроитинът спира навлизането на хранителни вещества и вода в ставите и възпалените сухожилия, като в същото време не спира проникването на други важни и необходими за съединителната тъкан вещества. С напредване на възрастта способността на човешкия организъм да произвежда глюкозамин намалява, което от своя страна води до развитие на остеоартроза. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан. Глюкозаминът стимулира производството на колаген и подобрява функциите на ставите и мускулите.


Внимание:


Препоръчва се консултация с лекар преди употребата на продукта от бременни и кърмещи жени, лица под 18 години и при прием на други лекарства.
Ако Ви предстои операция, прекратете употребата на продукта поне 2 седмици преди операцията.
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Да се пази от деца.

Състав на GNC Glucosamine за здрави стави и хрущяли 1000 мг x90 каплети

 

Състав в 1 вег. каплета в 2 вег. каплети
d-Глюкозамин хидрохлорид 1000 mg 2000 mg

 

> Други съставки: емулгатор: целулоза, титанов диоксид (натурален оцветител), растителни ацетоглицериди.

> Не съдържа: ракообразни( черупчести); захар,  изкуствени оцветители,  изкуствени овкусители,  пшеница,  глутен,  млечни, мая.

Начин на употреба на GNC Glucosamine за здрави стави и хрущяли 1000 мг x90 каплети

 

Препоръчителна доза за дневен прием:  1(една) вег. каплета, два пъти дневно. За постигане на максимални резултати, приемайте всеки ден.

Другите също купуват

Всичко от GNC