Виж
количката

0

GNC Triflex за стави х120 каплети

Код: 029928 
тегло: 0.150 кг
(57 глас/а)
Цена:65.17лв.
(86.89лв.)
Уведоми при наличност

Трифлекс е уникална хранителна добавка от GNC, която подобрява функцията и структурата на ставите и ставния хрущял, благодарение на мощния комплекс от Глюкозамин, Хондроитин, МСМ и Хиалуронова киселина. Трифлекс осигурява пълноценно усвояване на необходимите хранителни вещества за поддържане на издържливостта, мобилността, гъвкавостта и еластичността на ставите. Трифлекс облекчава ставните болки и схващания и благоприятства състоянието на опорно-двигателния апарат. Глюкозаминът е основна градивна част на хрущялите, ставните връзки и клетки и съединителната тъкан като цяло. С течение на възрастта концентрацията на глюкозамин в организма намалява, което от своя страна води до развитие на остеоартроза. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан. Глюкозаминът стимулира производството на колаген и подобрява функциите на ставите и мускулите. Хондроитинът е една от най-важните градивни единици на съединителната тъкан. Хондроитинът спира навлизането на хранителни вещества и вода в ставите и възпалените сухожилия, като в същето време не спира проникването на други важни и необходими за съединителната тъкан вещества. Хондроитинът спомага за по-бързото възстановяване на увредените стави и сухожилия, като същевременно с това понижава риска от инфаркт и атеросклероза и спомага за по-бързото заздравяване на рани.  МСМ (метилсулфонил метан) също е основна градивна единица, съдържаща се в живите организми. Той е естествена форма на органична сяра, който служи за синтезиране на сяросъдържащите се аминокиселини серин и метионин. МСМ има силно противовъзпалително и болкоуспокоително действие и спомага за успокояване на спазмите в скелетните мускули, подобрявайки крвообращението им. Хиалуроновата киселина е част от всяка тъкан в тялото, като най-вече в ставната течност, кожата и очите. Хиалуроновата киселина пренася хранителни вещества до различни ставни структури и изчиства отпадъчните и токсични продукти от някои клетки, като например хрущялните клетки.  Хиалуроновата киселина е изключително важен елемент, тъй като от нея зависи безболезненото и гладкото движение на ставите. Формулата на Трифлекс е обогатена с антиоксиданта Витамин Ц, който защитава клетките от оксидативен стрес и предпазва от разрушителното действие на свободните радикали. Triflex е е под формата на удобни за прием каплети - продълговати таблетки, приличащи на твърди желатинови капсули.
 


Внимание:


Препоръчва се консултация с лекар преди употребата на продукта от бременни и кърмещи жени, лица под 18 години и при прием на други лекарства.
Ако Ви предстои операция, прекратете употребата на продукта поне 2 седмици преди операцията.
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Да се пази от деца.

Състав на Triflex за стави х120 каплети - GNC


Съдържание на 3 каплети (препоръчителен дневен прием):

 

Витамин С (L-аскорбинова киселина) - 30   mg 
Натрий (натриев карбонат) - 130mg
Глюкозамин хидрохлорид - 1500 mg
Хондроитин сулфат, Натрий - 1200 mg
МСМ(метилсулфонилметан) - 900 mg
Хиалуронова киселина - 5 mg
Други:емулгатор:целулоза;оцветител: титаниев диоксид;растителни ацетоглицериди.
Не съдържа: захар, нишесте, изкуствени оцветители, изкуствени аромати, консерванти,  пшенични и царевични производни, глутен, соя,млечни производни, мая.
Съдържа : ракообразни(скариди).

Начин на употреба на Triflex за стави х120 каплети - GNC


Приемайте по 3 каплети на ден, по време на хранене.

Другите също купуват

Всичко от GNC

Другите също купуват

Всичко от GNC