Виж
количката

0

Stavien / Ставиен с Хиалуронова киселина при възпаления и болки в ставите 500мг х30 капсули - Vita Herb

Код: 252786 
тегло: 0.040 кг
(17 глас/а)
-15%
Цена:15.26лв.
(17.95лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Stavien / Ставиен с Хиалуронова киселина при възпаления и болки в ставите 500мг х30 капсули - Vita Herb


Stavien представлява специално създадена хранителна добавка от Vita Herb, съдържаща мощен комплекс от хиалуронова киселина, рибено масло, екстракт от куркума и астаксантин, които допринасят за правилното функциониране на ставите и опорно-двигателния апарат. Ставиен атакува възпалителните процеси в ставите, облекчава болката, подобрява мобилността на ставите и допринася за леко и безболезнено движение. Ставиен е подходящ при различни видове травми, при износеност на ставния хрущял, радикулит, ревматоиден артрит, остеоартрит, болки и скованост в ставите и гърба, подагра и други. Хиалуроновата киселина е част от всяка тъкан в тялото, като най-вече в ставната течност, кожата и очите. Хиалуроновата киселина пренася хранителни вещества до различни ставни структури и изчиства отпадъчните и токсични продукти от някои клетки, като например хрущялните клетки.  Хиалуроновата киселина е изключително важен елемент, тъй като от нея зависи безболезненото и гладкото движение на ставите. Рибеното масло регулира клетъчната активност, подобрява състоянието на кръвоносните съдове и спомага за нормалното функциониране на ставите, ставния хрущял и сухожилията. Екстрактът от коренище на куркума действа антиоксидантно и подтиска възпалителните процеси. Астаксантинът представлява каротеноид с антиоксидантна активност, който влияе благоприятно върху опорно-двигателната система, сърдечно-съдовата система и имунната система. Също така астаксантинът активира противовъзпалителните способности на ставно-мускулната система.


Внимание:


При правилна употреба продуктът няма странички ефекти и нежелани реакции.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се използва след изтичане срока на годност.

Състав на Stavien / Ставиен с Хиалуронова киселина при възпаления и болки в ставите 500мг х30 капсули - Vita Herb

 

Рибено масло (Fish oil, EPA/DHA), Екстракт от коренище на куркума (Curcuma longa, Rhiz.extr.), Хиалуронова киселина (Hyaluronic Acid)2, Астаксантин 5% (Astaxanthine).

Помощни вещества: глицерол моностеарат, соев лецитин.

Начин на употреба на Stavien / Ставиен с Хиалуронова киселина при възпаления и болки в ставите 500мг х30 капсули - Vita Herb


2 пъти по 1 капсула Stavien на ден след храна в продължение на 3 месеца без прекъсване.

Другите също купуват

Всичко от Vita Herb

Другите също купуват

Всичко от Vita Herb