Виж
количката

0

Kalat Syrup / Калат Сироп при камъни в бъбреците х250 мл - Naturpharma

Kalat Syrup / Калат Сироп при камъни в бъбреците х250 мл - Naturpharma
Код: 103023 
тегло: 0.250 кг
(8 глас/а)
Цена:16.85лв.
Уведоми при наличност

Описание на Kalat Syrup / Калат Сироп при камъни в бъбреците х250 мл - Naturpharma


Kalat Syrup представлява специално създадена хранителна добавка, съдържаща калиев цитрат, която се препоръчва при бъбречни камъни и проблеми с пикочната и отделителната система. Калат Сироп допринася за поддърбането на киселинно-алакален балас на организма и предпазва от образуване на камъни в бъбреците. Калат сироп се препоръчва при калциево-оксалатни камъни в пикочната и отделителната система, при пикочно-киселинни камъни в пикочната и отделителната система, при хипоцитраурия (намалено количество на цитрат в урината), при хипомагнезиемия, свързана със загуби от гастроинтестиналния тракт, Бъбречна тубулна ацидоза, нефрокалциноза както и при намалено количество на калиевите йони в кръвта / 3.2 mmol/l/.


Внимание:


Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 


Немската марка Nathurpharma е утвърден лидер в производството на хранителни добавки и фармацевтични продукти повече от 18 години. За да разгледате останалите предложения от Натурфарма, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Kalat Syrup / Калат Сироп при камъни в бъбреците х250 мл - Naturpharma


Калиев цитрат - разтвор 250 ml

Съдържание на 5 ml от разтвора:
калиев цитрат 1100 mg.
калий - 398 mg.
цитрат - 334 mg.
фруктоза - 1 g.

Начин на употреба на Kalat Syrup / Калат Сироп при камъни в бъбреците х250 мл - Naturpharma

 

Деца – препоръчва се 5 до 10 ml от разтвора смесен с вода или сок 4 пъти дневно след хранене.

Възрастни - препоръчва се с 10 до15 ml от разтвора смесен с вода или сок 4 пъти дневно след хранене.
Препарата да се приема около 30 минути след храна, което предотвратява дразненето на
стомаха и лаксативният ефект.
Приемането на много течности през целия ден са условие за максималното действие на
Калат и гаранция за необразуването на бъбречни камъни.
За възрастни количеството е около 3 литра дневно, а за деца в зависимост от възрастта -
до 6 години -1000 ml дневно, 6 - 10 години -1500 ml /дневно, 10 - 14 години -2000 ml /дневно , над тази възраст 2500 ml/дневно.

Другите също купуват

Всичко от Naturpharma