Виж
количката

0

Feminella UroForte за чист уринарен тракт с екстракт от червена боровинка x30 таблетки

Код: 262565 
тегло: 0.030 кг
(19 глас/а)
-15%
Цена:17.93лв.
(21.09лв.)
Уведоми при наличност

Feminella UroForte е хранителна добавка под формата на таблетки, със стандартизиран екстракт от Северноамериканска червена боровинка и витамин С, която има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища, спомага за прочистване на уринарния тракт и проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма. Червената боровинка произхожда от Северна Америка и нейните качества са високо ценени още от индианците. Междувременно, положителният ефект на червената боровинка за поддържане на пикочните пътища здрави е признат и от науката, при условие, че бъде достигнат дневен прием от 36 mg проантоцианидини (PAC), съставката, определяща ефективността на продукта.


Внимание:


Преди употреба прочетете листовката!
Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Състав на Feminella UroForte за чист уринарен тракт с екстракт от червена боровинка x30 таблетки

 

1 филмирана таблетка (= дневната доза) съдържа: Стандартизиран екстракт от червена боровинка – 120 mg, еквивалентни на 36 mg проантоцианидини PAC, Витамин C – 60 mg (75% от препоръчителния дневен прием), Витамин E – 10 mg (83% от препоръчителния дневен прием).

Начин на употреба на Feminella UroForte за чист уринарен тракт с екстракт от червена боровинка x30 таблетки

 

Един път на ден по 1 таблетка с малко течност по време на хранене за 10 дни. Ако е необходимо се препоръчва да се продължи с 1 таблетка дневно в продължение на 1 месец. Поддържайте добра хидратация на организма като пиете 1,5 до 2 литра на ден.

Другите също купуват

Всичко от Angelini

Другите също купуват

Всичко от Angelini