Виж
количката

0

Hedrin Protect & Go Conditioning Spray / Хедрин Протект енд Гоу Спрей за защита от въшки х120 мл - Ceumed

Hedrin Protect & Go Conditioning Spray / Хедрин Протект енд Гоу Спрей за защита от въшки х120 мл - Ceumed
Код: 016452 
тегло: 0.135 кг
(27 глас/а)
Цена:12.99лв.
Уведоми при наличност

Описание на Hedrin Protect & Go Conditioning Spray / Хедрин Протект енд Гоу Спрей за защита от въшки х120 мл - Ceumed


Hedrin Protect & Go Conditioning Spray представлява невероятен спрей, създаден по специална технология, който служи за превенция от появата на въшки на главата. Спреят Protect & Go е ефективна грижа за защита от така неприятния проблем, често срещан в детските градини и училищата.  Хедрин Протект & Гоу умъртвява въшките, като нарушава техния жизнен цикъл и по този начин предотвратява заразяване. Хедрин Протект & Гоу атакува проблема още преди да е започнал, като това го прави удобно и предпочитано средство за защита от главови въшки. Хедрин Протект & Гоу съдържа специалната съставка Actividol, която нарушава бариерния слой на въшките, като не им позволява да поддържат своя естествен воден баланс и по този начин убива въшките чрез смърт от дехидратиране. Actividol убива въшките по физиологичен начин, като това позволява честа употреба, толкова колкото е необходимо без риск въшките да придобият резистентност към продукта. Активното вещество не създава реакции с кожата, което го прави подходящ за употреба от деца и бебета над 6 месечна възраст. Специалният спрей против въшки не съдържа разтворители, които могат да създадат проблеми за хора, страдащи от астма. Спреят е под формата на балсам на водна основа, който се използва лесно и удобно, както върху суха коса, така и върху мокра коса след използване на шампоан.


 


Внимание


Продуктът е само за външна употреба.
Продуктът е само за косата.
Продуктът не съдържа летливи вещества, но въпреки това е добре да спазвате обичайните мерки за безопасност.
Винаги пазете косата от огън.
Избягвайте контакт с очите.
При случайно попадане на продукта в очите, изплакнете веднага обилно с вода.
Не използвайте продукта при свръхчувствителност (алергия) към някоя от съставките.
Ако получите обрив, раздразнение или някакъв друг признак на алергия по кжоата, веднага прекратете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.
Не прилагайте върху наранена кожа.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.
Съхранявайте при температура под 25 градуса по Целзий.
Не използвайте продукта след изтичане срока на годност.

Състав на Hedrin Protect & Go Conditioning Spray / Хедрин Протект енд Гоу Спрей за защита от въшки х120 мл - Ceumed

 

Октан 1,2-диол 1% w/w /Activdiol/, PEG-6 априлови/капринови глицериди, PEG-12 диметикон, карбомер, натриев хидраксид, аромат /съдържа лимонен/, вода.

Начин на употреба на Hedrin Protect & Go Conditioning Spray / Хедрин Протект енд Гоу Спрей за защита от въшки х120 мл - Ceumed

 

Нанасяйте редовно след всяко измиване на косата – поне два пъти седмично – като част от вашия нормален хигиеничен режим на косата.

На мокра коса – подсушете с хавлия, след това напръскайте със спрей и разрешете с гребен. На суха коса – просто напръскайте със спрей и разрешете с гребен.

Няма нужда от изплакване, просто изсушете със сешоар или оставете да изсъхне по естествен начин.

Другите също купуват

Всичко от Ceumed